Kişiye özel bir hediye almak istiyor ve ne alacağınıza hala karar veremediyseniz, sizlere çok güzel bir ürün olan kişiye özel hediye ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Sitemiz üzerinden zaman kaybetmeden yorulmadan en pratik ve en güvenilir bir şekilde yapabileceğiniz alış veriş sizi büyük yük ve yorgunluktan mağaza, mağaza gezmekten kolaylıkla kurtaracaktır. Hediyelerin en güzeli olan kişiye özel hediye ürünü alacağınız kişi çok sevinecek ve siz o kişiyi mutlu ettiğiniz için siz çok daha fazla mutlu olacaksınız.  Yüzlerce çeşit arasından beğendiğiniz kişiye özel hediye ürününü almanızın şimdi tam sırası. Yakınlarda sevdiklerinize hediye almak istiyor ve karar veremiyor musunuz?

Daha fazla zaman kaybetmeden istediğiniz fotoğraf veya yazıyı satın aldığınız ürün üzerine işleterek hediye edeceğiniz, zaman kaybetmeden yorulmadan verebilirsiniz.

Sizlere Son günlerin en çok satılan ürünü olan kişiye özel çay bardağı setinden bahsetmek istiyorum.

6’lı veya 4’lü olarak satılan çay bardağı seti, üzerine dilediğiniz yazıyı ve desen işlenerek bardak altığı ve hediye paketi ile size ulaşmaktadır.

Bardak üzerine lazer kazıma yöntemi ile yapılan bu işlemde, baskı / kazıma son derece net ve oldukça kalıcıdır. Annenize anneler günü ve doğum gününde hediye edebileceğiniz bu çay bardağı seti ürününü anneniz son derece beğenerek kullanacağından şüpheniz olmasın.

İsme özel bu bardak setinde şık bir desen üzerine “Canım Annem” Şükriye GÜL” gibi yazılara yer verebileceğiniz gibi size özel bir anlam taşıyan bir cümlede yazdırabilirsiniz. Unutmamak gerek ki alacağımız bu ürün bir çay bardağı ve uzun kelimelere üzerinde yer veremeyecektir. Bu sebepten kısa ve anlamlı bir cümleye yer vermelisiniz. Mağaza’nın farklı bardak tasarımları mevcut olup, evdeki diğer kişilerinde isimlerinin yazılacağı bir bardak seti alarak kahvaltılara şık ve tüm aile bireylerinin ismini içeren bir hediye de sunabilirsiniz.