Dekorasyon; kişilerin zevkine ve tarzına göre değişen, hayata bakış açılarını yansıtan, yaşamımızı kolaylaştıran eşyaların oluşturduğu yerleşim ve döşemdir. Dekorasyonun başrolünü ise mobilyalar üstlenirler. Gerek evlerimiz gerek se iş yerlerimizin dekorasyonunda büyük rol oynayan mobilya seçimlerinde şıklık mutlaka aranmalıdır.

Kilim mobilya yatak odaları; carlin, hanzade, pratik keten ceviz, freze ceviz, cordoba ceviz, perla, canyon plus, ilyada, opal, hisar çeşitleri ile yeni tasarımlarını beğeninize sunmaktadır. Daha önce çok beğenilen sude, serace, poly, canyon, eftalya, tropikal, venüs, firuze, gamze ve eylül isimli tasarımlar ise satışa sunulmaya devam etmektedir.

Yatak odaları günün yorgunluğunu atarak en çok zaman geçirilen ortamlar olduğundan şıklık kadar konfor da sunulmaktadı. Oturma grupları farklı modelleri ile çeşitlilik sunmaktadır. Koltuk takımları, köşe takımlar, delüks, maksi, kanepeler, berjerler ile değişik tasarımlar göz kamaştırmaktadır.

Mobilya fiyatları ise kullanılan malzemenin kalitesine, cinsine göre değişebileceği gibi, kullanılan tekstil ürünlerinin türüne göre de farklılıklar göstermektedir. Leke tutmayan, anti bakteriyel kumaşlarda fiyat biraz artsa da genel anlamda kilim hem kaliteli ve konforlu hem de ekonomiktir.