Minecraft, İngilizce dil desteği ile yayınlanan bir zekâ oyunudur. Bu oyun içinde kayıp dünyaların keşfine çıkacaksınız, önünüze gelen yaratıklar ile kıyasıya savaşıp tüm gizemleri ortaya çıkaracaksınız.

Minecraft, oyununun en büyük özelliği üç boyutlu bir oyun olma özelliği ile oyun severlere hizmet vermesidir. Bu üç boyutlu oyunda son derece dikkatli ve hızlı olmak zorundasınız. Oyun içinde kendi dünyanızı kuruyor ve istediğiniz bir şekle getiriyorsunuz. Fakat yandığınız takdirde tüm kurmuş olduğunu dünya yıkılıyor ve en baştan başlıyorsunuz. Oyun sürekli olarak güncellendiği için birçok yeni versiyonu bulunmaktadır. İlk olarak demosu piyasaya çıktığında çok tutulmuş ve en çok tıklanan oyun olmuştur. Oyun severler çıkmasını büyük bir özlem ile beklemişlerdir. Oyun içerisinde canavarla sizi yok etmeye çalışacaktır. Onlar ile kıyasıya mücadele etmeniz gerekecektir. Öyle bir oyun ki sizi içine çekecek. Oyun başlayanlar genelde bu oyuna tutku ile bağlanmaktadır. Minecraft indir bölümüne tıkladığınız takdirde oyuna rahatlık ile ulaşabilirsiniz. Oyun içinde kendinize araçlar ediniyorsunuz ve bu araçlar ile dünyanızı kendini rahatlık ile inşa ediyorsunuz. Zekânızı ve hızını test eden bu özel oyun herkes tarafından son derece çok beğenilmektedir. Piyasaya çıktığın günden beri sürekli yeni versiyonlar ile oyun severlere hizmet veren minecraftın yeni versiyonu olan minecraft 1.7.2 indir linkinden kolaylık ile ulaşabilirsiniz.

Minecraft oyunu herkese hitap eden bir zekâ oyunudur. Bu oyun içinde kendinize ait bir dünya kurup bu dünyayı korumak için canavarla ve farklı yaratıklar ile savaşmanız gerekecektir. Oyun ile ilgili bilgilendirmeler oyunun başında size yapılacaktır. Herkes tarafından beğenilen bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Eminiz ki herkes gibi sizde başladığınız da bu oyunu bırakamayacaksınız.