İnternetin dünyamıza girmesiyle birlikte online alışverişler hepimize büyük kolaylıklar sağladı. Hem daha kolay olması, hem daha avantajlı fiyatlara alışveriş imkanı sağlaması nedeniyle online alışveriş sitelerini hepimiz tercih etmeye başladık.

Son yıllarda ise yeni bir trend hızla yükselişe geçti: Kapıda ödeme alışveriş siteleri.

Kapıda ödeme alışveriş siteleri ziyaretçileri alışverişlerini yine online olarak yapıyorlar ancak ödemelerini kredi kartı ya da diğer yöntemleri kullanarak değil, kapıda ödeme seçeneğiyle gerçekleştiriyorlar. Kapıda ödeme alışveriş sitelerinin anlaşmalı olduğu kargo firmaları ürünü tüketiciye teslim ettiği anda ürünün bedelini de tahsil ediyor. Bu işlem için çok az bir kapıda ödeme ücreti ödeniyor.

Özellikle kredi kartı bilgilerini başkalarıyla paylaşmaktan çekinen tüketiciler kapıda ödeme yöntemini tercih ediyor.

HER KATEGORİDE BİNLERCE ÜRÜN ONLINE AL KAPIDA ÖDE

Kapıda ödemeli alışveriş siteleri yöntemiyle en çok yapılan alışverişler ayakkabı, bayan giyim, elbise, tesettür giyim, saat, bebek ürünleri, erkek giyim, giyim, elbise. Ayrıca kapıda ödeme alışveriş siteleri üzerinden Bilgisayar, Telefon, TV / Görüntü / Ses Sistemleri, Beyaz Eşya / Elektrikli Ev Aletleri, Foto / Kamera, Anne / Bebek / Oyuncak, Giyim / Ayakkabı / Çanta, Kozmetik / Bakım / Sağlık, Saat / Gözlük / Aksesuar, Takı / Mücevher, Isıtma / Soğutma Sistemleri, Ev / Dekorasyon / Mobilya, Hediyelik / İlginç / Pratik Ürünler, Hobi Oyun / Oyun Konsolları, Müzik Aletleri, Pet Shop, Outdoor / Spor, Yapı Market / Hırdavat / Bahçe, Oto Aksesuarları da çok sipariş ediliyor, Süper Market ürünlerinde de online alışveriş kapıda ödeme oldukça yoğun olarak tercih ediliyor.

Kapıda ödeme alışveriş siteleriden biri de geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlar sunan güvenli alışveriş sitesi Online Al Ucuz Al: http://www.onlinealucuzal.com/

Diğğer bazı kapıda ödemeli alışveriş siteleri de şöyle:

http://www.kapidaodemelialisveris.com/

http://www.kapidaodemealisveris.com/