Tesettürlü ve muhafazakâr hanımların ihtiyaçlarını hedef alan Caddezar, bu ihtiyaçlarının en iyi ve en uygun fiyatlar ile karşılanması için birçok markanın eşlik ettiği muhteşem koleksiyonların sergilendiği bir alan yaratıp sizler ile buluşturmaya devam ediyor.

Kapalı giyim markalarının buluşma noktası olan Caddezar, sizlere en kaliteli ve en güvenilir markaların ürünlerini sergilerken ayrıca uygun fiyatları ile de alım gücünüzü zorlamayacak önerileri de kampanyalar ile tamamlamakta.

Kapalı giyim için gerekli olan başörtüsünden, feraceye kadar tüm modellerin yar aldığı site de ayrıca kombinasyon önerileri yaparak sizlere ışık tutuyor.

Yeni sezona ait olan tüm moda kıyafetlerin sergilendiği sitede yeni trendleri yakınan takip ederek dilediğiniz ürünü evinizin rahat ortamında satın alabilirsiniz.

Caddezar da Yer Alan Markalar

Caddezar dış giyim, giyim, başörtü, deniz giyimi, spor giyim, çanta gibi ihtiyaç duyulan tüm koleksiyonlarında büyük beden de dâhil olmak üzere birçok tasarımcının da imzası bulunan yüz otuz iki markaya ev sahipliği yapıyor.

Sizlerde beğendiğiniz marka ya da tasarımcıların sergilediği Caddezar da, tesettürlü giyime ait olan tüm ürünleri inceleyebilir beğendiğiniz marka ya da tasarımcının ürünlerini uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

Muhteşem koleksiyonların yer aldığı sitede, kombinasyonlarınızı rahatlıkla tamamlayacağınız takı ve çanta kategorisi ile tüm ihtiyaçlarınızı tek adreste tamamlayabileceğiniz de rahatlığını tadacaksınız.

Tesettürlü giyimde ihtiyaç duyduğunuz tüm gerekli ürünleri tek adreste buluşturan Caddezar, aradığınız ürün ya da ürünleri kolayca bulabilmenizi de sağlıyor.

Caddezar Fırsatları

Caddezar.com web sitesindeki indirim ve kampanyalardan anında haberdar olmak için üye olabilir ya da e- bülten aboneliği yaptırabilirsiniz.

Kapıda ödeme kolaylığının yanı sıra kredi kartına taksit avantajının da yer alıyor. Ayrıca ücretsiz iade ve değişim kampanyaları ile evinizin rahat ortamında dilediğiniz gibi alışveriş yapmanın ve binlerce çeşit ürün ile tanışmanın heyecanını yaşamak istiyorsanız, caddezar.com adresine mutlaka uğrayın.

Sizde tesettürlü giyimin zarafeti ve şıklığı ile buluşmak ve muhteşem koleksiyonlar içerisinde kendinize en uygun olan giyimleri seçmek için online alışverişin güvenli adresi olan  http://www.caddezar.com adresini tıklayın.