Görüntülü iletişim ve kamera sistemlerinde Türkiye'de önemli bir yere sahip olan firmamız "Karel" sizlere internet sitesiyle en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Kaliteden ödün vermeyen ve ekonomik Güvenlik Kamerası sitemiz için önemli bir bölümü oluşturmaktadır. IP Kamera; kutu, küp, IR bullet, dome ve PTZ IP seçenekleriyle sizlere geniş biz seçim alanı sağlamaktadır. Genellikle kapalı alanlar için tercih edilen Dome Kamera; hızlı dome, saldırıya dayanıklı dome gibi çeşitli seçenekleriyle sitemizde kameralar bölümünde yer almaktadır.

Kameralarla ilgili tüm teknik bilgiler de bu bölümlerde bulunmaktadır. Bazı uygulamalarda, HD Güvenlik Kamerası öneren sitemizde bu konularla ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca tercih ettiğiniz kameralar ve kamera sistemleriyle ilgili istediğiniz tüm bilgileri sitemizde bulabilir ve kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Sosyal medyadan da bizleri takip edebilir, tüm yeni uygulamalar ve ürünlere ulaşabilirsiniz.

Sizlere daha ayrıntılı bilgi ve daha hızlı hizmet verebilmek için oluşturduğumuz "www.karel.com.tr" sitemizden bize istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. İnovasyon, iletişim ve güvenliğin teknolojik adresi olarak sizlere en iyi şekilde hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.