Hobbit 3 izle Hobbitlerin bu serisinde ilkinden farklı olarak daha bir çaresizlik söz konusu.  Dev örümceklerin ve Ejderhanın acımasızlıkları, Elf İmparatorluğu ‘nun düşmanca yaklaşımı hepsi üst üste geliyor. Filim yine yönetmen Peter ‘in kendi doğup büyüdüğü topraklarda çekiliyor. Filmin en güzel yanlarından biri de bu . Yeni Zelanda ‘nın muhteşem doğası, birbirinden güzel görsel efektler ile kendinden bahsedeceğe benziyor. Aslında maceranın sonuncusu olduğunun bilinmesi film izleyicisi için dez avantaj film son bulacak ve nasıl son bulacağını zaten okuyucuları biliyor. Bu filmden sonra hani devamı diyebileceksiniz .Alında filmin adı filmi neredeyse birebir özetliyor. Ordular ırklar arası savaşa başlamadan Gandalf’ın dönmesi filmin sürprizlerinden sayılabilir. Aslında bu orta  dünyalıların ırk savaşının sebebi tamam ile ganimetleri paylaşma amaçlıdır. Film gerçekten de çok sürükleyici. Sizlere şimdiden İyi Seyirler Diyelim.

Hobbit 2 izle filmin konusunu kısaca özetleyecek olursak , başroldeki Shire lı Hobbit Bilbo Baggins, 12 cüce Throin Meşe Kalkanı ile beraber çıktığı yolculukta doğuya doğru yani Kuytu Orman ‘a doğru yolculuklarını sürdürmektedirler.  Smoug adlı Ejderha ‘nın yıllardır hüküm sürdüğü topraklara doğru yol alan yani Yalnız Dağ ‘a doğru yol alan ekibin başına yine akıl almaz şekilde olayla gelecektir.  Ormanın girişinde ekip Büyücü Gandalf ‘dan ayrılarak ilk kez fazlaca savunmasız kalacaklardır. Çünkü Büyücü Gandalf onlar için bir güç ve kuvvet unsurudur. Dev Örümcek sürülerinin ağlarıyla boğuşurlarken bir yandan da orman elflerinin esiri olacaklardır.  Hayatta kalma savaşını artık Gandalf sız halde yapacak olan cüceler ve Bilbo bir yandan Yalnız Dağ ‘a doğru yavaş yavaş ilerlemektedirler. Ama asıl onları bekleyen tehlike Ejderha Smoug olacaktır. Elf krallığı ilk başta güvenli gibi görülür fakat sonraları onlarında güvenli olmadığı anlaşılmaktadır. Smoug ‘u alt edip Arkantaşı ‘na ulaşmaları gerekmektedir. Peki bunu başarabilecekler mi işte filmin sonunda anlayacaksınız.

Yıldızlararası izle Christopher Nolan senaryosunu üstlenmiştir. Filmin sıradan bir bilim kurgu niteliği yoktır. Hatta sıra dışı olarak sayılabilir. Oyuncu kadrosu ile de göz doldurmayı başarmaktadır. Matthew McConauhey, Annei Hathaway, Jassica Chastain, Matt Damon, Bill Irwin, John Lithgow gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dramatik öğeler de içeren film aynı zamanda Ünlü Fizikçi ‘nin teorisinden olan, evrendeki Solucan Delikleri ni konu alıyor. Aslında filmi kısaca özetleyecek de olursak Yeryüzü giderek kurak bir hal alır. Yeni keşfedilmiş bir solucan deliği, insanlık için umut kaynağı olur.  Bu çeşit teorileri sıklıkla görmekteyiz. Bu konuda bolca film yapılmıştır. Alında çok sıra dışı bir konuyu da ele almamıştır. Ama bu filmde fark olarak gerçek bir teoriden alıntı yapmak, yani bilim kuralları çerçevesindeki  bir kaçış teorisi mevcuttur. Bunun yanı sıra dramatik öğeleri de başarılı biçimde ele alan film, oyuncuları da başarılı bir fil sergilemiştir.