Turuncu araç takip hizmetleri konusunda yıllardır sektörde edindiği bilgileri kaliteli araç takip hizmetleri ile müşteri ile buluşturuyor.

Geliştirdiği özel yazılım sistemleri ile bugün sektörün takip edilen marka değerlerinden biri olmayı başaran Turuncu Araç Takip artık kurduğu turuncuaractakip.com.tr internet sitesi ile de haftanın her günü ve günün her saati ihtiyaç duyduğunuz her an, her yerde sizlerle. Şirketimizin yenilikçi hizmet anlayışı ve kendisi ile yarışan rekabetçi yapısı sayesinde sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün bir adım ileriye taşımayı sürdürürken müşteri sayısını da buna paralel olarak arttırmayı sürdürmektedir.

Özellikle de araç kiralama şirketlerinin ihtiyaç duyduğu araç takip sistemleri konusunda kusursuz anlayışı ile hizmet sunan firmamız hem araçların lokasyon bilgisini hem de kilometre bilgileri gibi özel parametreleri görmenizi sağlamaktadır. Müşterilerinden gelen talepleri büyük bir özenle değerlendiren uzman yazılım firmamız bu talepler doğrultusunda gerekli güncellemeleri yapmakta ve sistemi düzenli olarak iyileştirmeyi sürdürmektedir. Kurulan sistemden yararlanmak isteyen firmaların ilk adım olarak internet sitemiz üzerinden ya da iletişim bilgilerimiz üzerinden irtibata geçerek cihaz yerleşimi için randevu almaları gerekmektedir. Yaklaşık olarak 20 – 25 dakikalık bir süre içerisinde takip edilmek istenen araca özel olarak geliştirilen araç takip cihazı uzman teknisyenlerimiz tarafından takılmakta olup böylelikle sisteme giriş sağlanır.

Bu aşamadan sonra veri aktarım hattı oluşturulur ve firma yetkililerine internet üzerinden bu ağı takip etmelerini sağlayacak kullanıcı adı ve şifreleri verilir. Yönetici paneline erişmek için internet üzerinden verilen adresi girilmesi ve ardından verilen kullanıcı ismi ve şifrenin girilmesi aracın verilerinin takibi için yeterlidir. Yine uygulamamız programın indirilmesi halinde mobil cihazlarda da takip edilebilmekte ve bu sayede istenilen her yerden denetimde bulunulmasına olanak sağlamaktadır. Şirketimiz farklı ihtiyaçları göz önünde bulundurarak değişik çözüm önerileri üretmekte olup her zaman için en kaliteli çözüm önerilerini üretebilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu amaç doğrultusunda üretmiş olduğumuz araç takip sistemi  konusunda da şirketimiz her zaman sektörün takip edilen markalarından biri olma başarısını göstermektedir. Bugün ülkemizin en büyük filolarına sahip pek çok şirketimizin tercihi olmasını başarmadaki en büyük etken hem sunduğumuz hizmetlerin yüksek teknolojiye sahip seçkin ekibimizin ellerinden çıkması hem de her geçen gün geliştirilmeyi sürdürmesidir. Filo takibi için geliştirdiğimiz hizmetlerimizde lokasyon bilgilerine ek olarak aynı zamanda aynı zamanda işverenler için büyük önem taşıyan aracın çalışma ve kontak kapatma saatleri ile kilometre raporları gibi sayıları 40’ı aşan çok geniş bir raporlama kapasitesi de sunulmaktadır. Filo takip sistemleri ile sizlerde  sorunsuz şekilde  hizmet alabilirsiniz.

Sektörde takip sistemine en çok ihtiyaç duyan bir başka alan olan araç kiralama şirketleri içinde firmamız kusursuz hizmetini sunmakta olup bu tip firmalara özel olarak istenmeyen durumlara karşı aracınızı güvence altına almanızı sağlayacak olan motor blokaj seçeneğine de sunmaktadır. Örnek vermek gerekirse araç kiralama şirketlerinin en sık karşılaştığı sorunların başında yer alan kiraladıkları araçların çalınması durumunda bu özelliği kullanarak aracın motorunu kapatmakta ve kötü niyetli kişilerin şirketlerine zarar vermelerini engelleyebilmektedir. Sisteme girecek olan araca gerçekleştirilecek olan montaj esnasında bu talebinizi de servis yetkililerimize iletmeniz yeterli olacaktır. Her zaman için kaliteli hizmet alacağınıza güvenebileceğiniz, sunduğu her hizmette kalitesini ortaya koyabilmek adına çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten firmamız kısa bir süre sonra sizin de vazgeçilmeziniz olmayı başaracaktır. Kurduğunuz sistemde uzun soluklu bir çalışma yakalamak arzusundaysanız iletişim bilgilerimizden ya da şirketimizin internet sitesi üzerinden bize ulaşabilir, mesai saatleri içerisinde internet sitemizde hizmet vermekte olan çevrimiçi müşteri yetkilimize aklınıza takılan soruların yanıtlarını alabilirsiniz.