Eski zamanlarda çekilen Türk filmlerini Açıkhava sinemalarında kocaman beyaz bir perdede izleyen büyüklerimizden bu anıları mutlaka dinlemişizdir. O günlerden bu yana gelişen teknoloji ile hem çekilen filmlerin kalitesi artmış, hem de sinema salonları neredeyse her yerde karşımıza çıkar olmuştur. Alışveriş amaçlı gittiğimiz büyük merkezlerde bile gözümüze çarpan son derece konforlu sinema salonları ve gösterişli afişler bizi sinema dünyasına daha hızlı sokar hale gelmiştir. Kendimizi beyaz perdenin büyülü dünyasına kaptırmak ve film boyunca kendi hayatımızı unutup başka karakterlerin hayatlarına dalmak bizi farklı dünyalara götürür. Karakterlerle sevinip, karakterlerle ağlarken kendi hayatımızdan kesitler buluruz.

Aşk hayatları kavuşamama üzerine kurulmuş bir hayat sürdünüz ise Özcan Deniz’ in birçok alanında kollarını sıvadığı Su ve Ateş İzle filmi izle tamda size göre. Filmin hem yönetmenliğini yapan, hem de senaryosunu yazan Özcan Deniz filmin ana karakterlerinden birine de can vermiştir. Son zamanlarda yaptığı filmlerle adından söz ettiren oyuncu bu filmini doğuda yer bulan törenin sert kuralları nedeni ile sevdiği kadına kavuşamaması üzerine kurmuştur. Kavuşamaması ile hasreti her geçen gün artan karakterin başına gelenler sizi duygusal anlara sürükleyecek ve beklide gözyaşlarınıza engel olamayacaksınız.

Dram filmlerinin yanı sıra son günlerde daha çok revaçta olan komedi alanındaki yapıtların başında Cem Yılmaz’ ın beyazperdeye aktardığı Cem Yılmaz Fundamentals isimli yapıt gelir. Kaliteli esprilerin yer aldığı yapımda karnınıza ağrılar girene kadar gülerken günlük yaşamda yaşadıklarımıza farklı bir pencereden bakabilirsiniz. Önümüze açılan farklı pencerede günlük hayatta yaptıklarımızdan mutlaka kendinize dair kesitler bulacaksınız.

Son zamanlarda vizyona giren komedi dalındaki bir diğer film ise yine izleyenleri eğlenceli anlara götürecek bir yapımdır. Patron Mutlu Son İstiyor İzle isimli yapımda bir yapımcı senaryo yazarından mutlu sonla biten bir romantik komedi filmi yazmasını istemesiyle gelişen olaylar serisini anlatır. Sinemada film izlemek sizi farklı duyguları yaşatmanın en güzel yoludur. Sizde farklı yaşamlar görmek istiyorsanız bu filmleri izlemeli hatta arşivlemeliniz.