TV yayınları için Türk halkının tercihi olan dijital yayın platformu D-smart, artık internet konusunda da avantajlı paket seçenekleri kampanyalarla abonelerine sağlıyor. İnternet için oldukça farklı kampanyalar ile hizmet vermeye başlayan D-smart, Tv yayıncılığındaki kaliteyi güçlü alt yapısı ile sağlamak için çaba harcıyor. Dsmart internet ile en önemli avantajınız ise özel TV kanallarını size sağlayacak olan TV paketleri ile internet paketlerine aynı faturada sahip olarak maliyet kazancı elde edebilmeniz. Neden iki ayrı faturaya daha fazla para veresiniz ki?

Her geçen gün internete bağlı olan kullanıcı sayısında artış yaşanıyor. Evler ve iş yerleri dışında kişisel olarak cep telefonlarından dahi internete sürekli bağlı kalabilmek için internet paketleri satın alınıyor. Pek çok evde birden fazla akıllı cep var ve hepsinde de operatörler tarafından sağlanan internet paketi seçenekleri bulunuyor. Ev telefonları eskiye oranla daha az kullanılıyor. Bazıları sadece ev telefonu aboneliğini internet bağlantısı için tutuyor. Bu durum ile de konuşmasa bile bir miktar aylık parayı bu hat için ödemek durumunda kalıyor. D-smart internet seçenekleri ile bu durumdan kurtulma olasılığınız var. Dsmart yalın internet paketi ile telefon hattınız olmasa dahi internet bağlantısı için abone olma fırsatı sunuluyor. Hem bu paketi seçerek telefon bağlantınız için ödediğiniz ücretten kurtulabiliyorsunuz, hem de az bir ücret daha ödeyerek TV paketlerini daha ucuza alma şansını yakalayabilirsiniz. 10 TL’den başlayan aylık ücretler ile sahip olduğunuz bu hizmeti fiber internet paketini seçip taahhüt yaptığınızda 12 ay ücretsiz bu hizmeti alma imkanınız var. Bu seçenek ile interneti telefon hattınız olmadan da kullanıp kazanç elde edebiliyorsunuz.

D-smart tarafından sunulan internet paketlerinde tek fatura ve telefonsuz internet avantajları dışında hem limitsiz ADSL bağlantılı internette hem de fiber bağlantılı hızlı limitsiz internette küçük bir ücret ile TV paketlerine avantajlı fiyatlar ile abone olabiliyorsunuz. Özellikle farklı firmalarda bulunan internetini D-smart’a taşıyanlar çok daha avantajlılar. Çünkü hem o firmalardan taahhüt bozma bedeli 120 TL’ye kadar ödeniyor, hem de iki yıl TV paketini ücretsiz izleme olanağı veriliyor.