İngilizceyi topraklarında anadiliniz seviyesinde öğrenirken, İngiltere’nin tarihi mekânları da sizin için kapılarını sonuna kadar açacak!

İngiltere Dil Okulları, verdiği kaliteli ve her ihtiyaca göre düzenlenen eğitim programlarıyla dünyanın en prestijli dil eğitimi veren okulları arasında yer alıyor. Ülkenin hemen her yerinde dil okuluna rastlamak mümkün.

İngiltere’de dil eğitimi alırken dünyaca ünlü şehirlere seyahat etme imkânınız da olacaktır. Manchester, Liverpool gibi büyük şehirlerde İngiltere motiflerini iliklerinize kadar hissedebilir veya Londra gibi bir metropolde sınırsız eğlence ve gece hayatının tadını çıkarabilirsiniz. Büyük şehirlerin yanı sıra Torquay, Portsmouth ve Eastbourne gibi kasabalarda İngiliz kültürünü yoğun bir şekilde yaşayabilirsiniz. Burada yaşayan insanlarla iletişim kurarak farklı kültürü tanımanın yanı sıra, İngiliz mutfağından değişik lezzetler tadabilir ve sıkı bir dostluk bağı oluşturabilirsiniz. Aynı şekilde kasabalarda bulunan sevimli ortamla birlikte yabancı dilinizi geliştirmek için bolca pratik yapabilirsiniz.

İngiltere’de dil eğitimi almak sizin için oldukça avantajlı olacaktır.
İngiltere’de eğitim görmek istiyorsunuz fakat yeterli İngilizce seviyesinde değil misiniz? Hiç dert etmeyin! İngiltere Dil Okulları sizi TOEFL/IELTS sınavları için muazzam bir şekilde hazırlayacaktır. Aynı şekilde İş Adamısınız fakat İngilizce seviyenizi geliştirmek için bir türlü fırsat bulamadınız… İngiltere Dil Okulları sizin için de İngilizce programı sunuyor. İngiltere dil okullarında ayrıca özel isteğe göre şekillendirilebilen İngilizce programları da bulunuyor.
Eğitim alacağınız süreye ve İngilizce seviyenize göre değişen bu programlar sizin ihtiyaçlarınız çerçevesinde şekillenir ve uygulanır.

İngiltere’de Konaklama Seçenekleri

İngiltere’de eğitim görürken konaklama açısından da hiçbir sıkıntı çekmeyeceksiniz. İngiltere Dil Okulları sizin için her türlü detayı düşünmüş ve planlamışlardır. Aile yanı konaklama seçeneği yurtdışından dil eğitimi için gelenler tarafından en çok tercih edilen seçenek olarak ön plana çıkmaktadır. İngiliz aileler, okullar tarafından denetim altında olmasıyla son derece güvenlidir. Aynı zamanda kültür öğrenme ve dil pratiği yapmak için de sizin için oldukça önemli bir fırsattır. Ekonomik olarak da bütçenize katkı sağlayan aile yanı konaklamanın yanında, konaklamak için; konforlu öğrenci apartmanları, hotel veya yurtları tercih edebilirsiniz.

Afeğitim İngiltere Dil Okulları Fiyat Listesi