İddaa'da yeni oyunlar yeni sezon ile birlikte devreye girmeye başladı.. İlk önce düello hayatımıza girmişti.. Hem futbol hem de basketbolda maçlar arasında skorlarına göre düzenlenen bir oyun türüydü.. Bu oyunun ardından günün bombası 2017 de uygulanmaya başlandı.. Günün bombası oyununda oranlar yükseliyor.. daha da kolaylaşıyor..

Günün bombası oyunu nasıl oynanır? Günün Bombası nedir? Kısa özetlemek gerekirse; risk birimi her gün bir maçı seçiyor ve bu maç üzerinde oranları yükseltiyor. 2,5 Gol Altı Üstü, Maç Sonucu (1,0,2), Çifte Şans, Handikap,Karşılıklı Gol Var Gol Yok gibi oyunlarda oranların yükseldiğini görüyorsunuz.. İddaa oyuncusu için elbette avantajlı bir oyun diyebiliriz. Zira iddaa'dan en fazla oranlar yüzünden dert yakıldığını biliyoruz. Salı ve Perşembe açıklanan bültenlerden ziyade Günün Bombası her gün özel olarak öğle saatlerinde açıklanmaktadır.

Günün Fırsatı oyunu nedir? 2017 sonlarına doğru iddaa bu sefer de Günün Fırsatı uygulamasına geçti. Bu uygulamada da oranlar yükseldiği gibi MBS rakamı da değişebiliyor. Yani bir maçın MBS rakamı 3 ise Günün Fırsatı kapsamında MBS 1 olarak güncellenmiş bulabilirsiniz. İddaa bu tarz yeniliklerle oyuncuların ilgisini çekmeyi planlıyor. için bu tarz uygulamaların önemi yüksek. MBS 1 veya yüksek oranlarla iddaa oynamak elbette kazancı arttırma konusunda önemli etkenlerden biridir. İddaa 2017 de farklı oyunlara daha gidecek. Bunların başında Canlı iddaa geliyor. Artık gereklilik haline gelen canlı iddaa oyunu 2017-18 sezonunda biraz daha yaygın olarak oynanacak.

İddaa oyunlarında yenilikler bitmeyecek gibi duruyor. yapmak için bu yenilikleri takip etmek ve olumlu yönlerini kuponlarınıza yansıtmanız gerekmektedir. İddaa 2017-18 sezonunda da en fazla ilgi gören yasal şans oyunu olacaktır. Bu nedenle çok daha yenilikçi ve güncel kalmayı hedefliyor.