Merkezi İzmir’de olan şirketimiz 15 yıllık tecrübesini, sizlerle buluşturuyor. Dünyaca ünlü markaların ürünleri ile tüm hırdavat ihtiyaçları artık uygun fiyatla ile internet sitemizde hizmetinize sunuluyor. Evinizin rahatlığında yada işinizin başındayken tüm hırdavat ihtiyaçlarınızı karşılamanıza olanak sunuyoruz.

Çoğunlukla işimizde bazen de evimizde, hem uygun fiyatlı hem de randımanı yüksek aletlere ihtiyaç duymaktayız. Onarımlarda yada dekoratif ihtiyaçlarda yada ustaysak işimizde pek çok alete ihtiyacımız var Türkiye ve dünyada adını duyurmuş 50’den fazla marka sitemizde mevcut. Elektrikli ev aletleri, matkaplar, vidalama makineleri, bahçe aletleri, çapa makineleri, temizlik makineleri, sanayi tipi süpürgeler, taşlama makineleri, motor ve motopomplar, testereler, metal kesme makineleri gibi yüzlerce çeşit ürün sitemizin geniş yelpazesi içinde yer almaktadır. İşte tüm bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için tek yapmanız gereken, sitemize girip ihtiyacınız olan kategoriyi tıklamak.

Eviniz yada işin için gerekli olabilecek tüm hırdavat ihtiyaçlarını sitemizden kolayca giderebilirsiniz. Sitemizi düzenli takip ederek kampanyalardan ve hediye çeklerinden de yararlanabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Elli‘ye yakın marka seçeneği ile piyasanın en uygun fiyatlı aletlerini sitemizden rahatça alabilirsiniz.  Bütçeyi zorlamayan fiyatlarımıza bir göz attığınızda çok şaşıracaksınız. Örneğin, küçük büyük her işletmenin ihtiyacı olan jeneratörleri uygun fiyatla bulabilirsiniz. Pek çok farklı modeli mevcut olan Jeneratör Fiyatları 358 TL’den başlamaktadır. Benzinli, dizel yada kaynak jeneratörleri çeşitlerinden dilediğinizi seçip, birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz. Benzinli jeneratörlerde 23, dizel jeneratörlerde  ise tam 48 adet çeşit mevcuttur. Kama ve Kipor gibi dünyada kendini kanıtlamış markalar geniş çeşit yelpazemizde mevcut bulunmaktadır. Standart yada dik Freze makineleri ve freze ekipmanlarına da yine kolayca ve uygun fiyatlar ile sitemizden ulaşabilirsiniz. Makita, Maktec, Prox gibi markaların çeşitli modelleri hizmetinize sunulmaktadır. Yine neredeyse her işletmenin ihtiyacı olan Transpalet ihtiyacında makaslı, akülü, beyaz teker, kırmızı teker, alçak şase, paslanmaz, uzun ve bobin transpalet çeşitleri bu bulabilmektesiniz. Biglift markasının tecrübesini pek çok farklı model ile transpalet seçeneklerinde sizlere sunmaktayız. Güvenli alışveriş misyonu ile her türlü sorunda bize kolayca ulaşabilir ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Üstelik bütçenizi zorlamayan bu fiyatları kredi kartına taksit ve kapıda ödeme seçenekleriyle alabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaların ürünleri, ve ihtiyacınız olan bütün malzemeler sitemizde hizmetinizdedir.

Ağır sanayi makinelerinden, küçük elektrikli aletlere kadar her ihtiyacınızı, 15 yıllık tecrübeli firmamızın internet sitesinden satın alabilirsiniz. Evinizin rahatlığında ve güvenli alışveriş yöntemi ile kolayca alışveriş yapabilirsiniz. Devamlı ulaşabileceğiniz çağrı merkezimiz sayesinde de her türlü sorununuzu bizimle paylaşabilirsiniz.