Günümüzde artık modern çağın gereklilikleri ile ortaya çıkan ve son yıllarda son derece büyük bir hız ile gelişmekte olan rent a car sektörü Eticar Lüks Araç Kiralama ile yeni bir boyut geldi. Özellikle araç kiralama sektöründe profesyonelleşme ve Türkiye’de dünya standartlarına uygun düzeyde araç kiralama hizmetleri sunmaya başlayan Eticar, çok kısa bir süre içerisinde modern Türkiye’nin lider araç kiralama markalarından birisi haline geldi.

Özellikle de birbirinden lüks otomobil modellerinden oluşan geniş ve zengin araç filosu ile lüks araç ihtiyaçlarınızda en büyük yardımcınız oluyor. Sektörel bazda müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulabilmesi amacı ile farklı ve yenilikçi hizmet standartları ile müşterilerine hizmet veren Eticar Lüks Araç Kiralama hizmetlerinde profesyonel hizmetler ile lüks otomobil kiralama fırsatlarından yararlanabilme imkanı sunuyor.

Aracınız olmadığından veya aracınızın tamirde olması durumlarında yaşayacağını araç ihtiyaçlarını birbirinden lüks otomobil modelleri ile karşılayan Eticar’ ın geniş ve zengin araç filosunda bulunan lüks araç modelleri arasından ihtiyacınıza göre kaliteli araç modellerini kiralama imkanı sunuyor. Kaliteli hizmet anlayışı ile ayağınıza kadar kiralık araçları getirerek, son derece pratik ve konforlu bir şekilde araç ihtiyaçlarınızı karşılayabilmenize yardımcı oluyor.

Türkiye’de lüks araç kiralama hizmetlerinin lider markası Eticar’ ın geniş araç filosu içerisinde yer alan dünyanın en kaliteli, en lüks, en hızlı ve en konforlu araç modelleri yer alıyor. Böylece en kaliteli ve en keyifli araç sürüş deneyimine de birbirinden ekonomik hizmetler ile ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin metropolü İstanbul’da rent a car hizmetlerindeki kaliteli ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile ihtiyacınız olan, istediğiniz marka ve modellerdeki otomobil modellerini mümkün olduğu şekildeki en ideal standartlarda sizlerin emrinize sunuluyor.

Lüks araç kiralama hizmetlerinde online hizmet dönemini de başlatan Türkiye’nin lider rent a car markası Eticar aynı zamanda da 7 gün 24 saat hizmet anlayışı ile haftanın her günü her dakika oluşabilecek ihtiyaçlarınıza yönelik kaliteli hizmetler sunuyor. Geniş ve zengin araç filosu da size lüks otomobil seçiminde çok daha geniş bir çeşitlilik sunuyor.