Faaliyet gösterilen alan ne olursa olsun yapılan iş kalite ve güven ile yapılır ise mutlaka sektörünüzde birinci sıralarda olursunuz. Bu örnekler ülkemizde oldukça çoktur. 2006 yılından beri hizmet veren ülkemizin ticari gururu www.hekimholding.com firması kurulduğu günkü samimi kaliteli çalışmalarına aynı şekilde günümüzde de devam etmektedir.

Holding kurucuları Sn. Dr. Öner HEKİM ve Sn. Ünal Nafız HEKİM beylerdir. 1001’den çok çalışanı ile prefabrik yapı, hafifi çelik ve yapı malzemeleri konusunda yaptığı üretimi yurt içi ve yurt dışındaki 100’den çok bayisi ile hizmet vermektedir.

Firmanın grup şirketleri ve işletmeleri Özge Yapı A.Ş. Hekim Board, Hekim Panel, Hekim Por, Hekim Plast, Hekim Madencilik, Hebo Yapı A.Ş. Hekim Süt A.Ş. Hekim Yapı A.Ş. Hekim Boya ve Plastik A.Ş. Prefabrik Yapı A.Ş. Piraziz Dış Ticaret A.Ş.Yapı Pan Steelin, Hekim Profil’dir.

Yüksek kapasiteli tesislerde hizmet veren firma ihracatını 80 den fazla ülkeye yapmaktadır. Teknolojik yenilikleri kullanan firmanın 170.000 metrekare imalat alanı mevcuttur ve 17.000 metrekarede tanıtım alanı vardır. Hekim Holding ülkemizi uluslararası alanda da temsil etmektedir.