Film sitelerinin birçoğunda yer alan yorum kutularına yarım saat arayla film ve dizilere yorum yazabilme imkânına sunulmaktadır. Yazılmış olan her yoruma da 10 saniye arayla cevap verme hakkı bulunmaktadır. Film izle gibi siteler içerisinde yer alan yorum kutularına yazılan yorumlar saygı çerçevesinde yapıldığı sürece, kişilerin kendilerini ifade etmenin en iyi yollarından biri olarak görülmektedir.

Yorumlar içerisinde hakaret, küfür, tehdit, taciz, aşağılama gibi diğer kullanıcıların kişisel bilgilerinin ifşa edici, telefon numarası, e-posta adresi ve kurum isminin paylaşılmadığı sürekli site tarafından kontrol edilmektedir. İfade özgürlüğü herkes için geçerli bir hak olsa da, ancak kişi veya grupların dinini, dilini, cinsiyetini, ırkını, etnik grubunu, milliyetini aşağılayıcı yorumlara izin verilmemektedir. Genel ahlak ilkelerine aykırı davranışlar HD film izle gibi siteler tarafından kabul edilmemektedir. Film siteleri içerisinde yer alan yorum kısımlarında hakaret içerici yazıların moderatör onayından geçmeyeceği üyelik koşullarında açıkça anlatılmaktadır. Film sitelerinde ön planda tutulan ve ziyaretçilerle paylaşılan film ve diziler, yeni sezon dizilerden ve yeni vizyona girmiş filmlerden ağırlıklı olarak oluşmaktadır. Bu şekilde izleyicinin ya da üyelerin dikkati film sitelerinin üzerine çekilerek, siteyi ziyaret eden kişilerin site içerisinde uzun vakit geçirmesi sağlanmış olmaktadır. Klasik filmlerden hoşlanan izleyiciler, geçmiş yıllara ait arşivlerden film ve dizileri izleme şansına sahiptir. Online film izle siteleri sadece film ve dizi içeriklerinden meydana gelmemektedir. Yıllardır her zaman ilklere imza atan İnternet sitemiz üzerinden vizyona giren filmleri tek tıkla izletme keyfini ziyaretçilerimize sunulmaktadır. Kaliteyi tercih edenlerin adresinde kesintisiz hizmet verilmektedir.

Diğer kullanıcılar tarafından sakıncalı olarak görülen yazılarda siteye bildirildiği takdirde kontrol edilerek, gerek duyulması halinde ilgili mercilere film siteleri aracılığı ile bilgi verme yetkisi bulunmaktadır. Türkçe Dublaj izle sitesi gibi film sitelerine üye olan kişiler, yaptıkları yorumlardan kendileri sorumlu tutulmaktadır. Hakaret içerikli ya da küçük düşürücü yazılar ve yorumlarda bulunanlara yöneltilen cezai yaptırımlardan film siteleri sorumlu tutulmamaktadır. Yorum yazma kurallarına uyulmaması neticesinde kural ihlal eden kişiler önce uyarı almakta ve sonrasında siteden çıkarılmaktadır.