Hayat sigortası, sizi ve sevdiklerinizi yaşamın içerisinde yer alan risklere karşı korur, beklenmeyen zamanlarda yaşanan hayat kayıplarında geride kalan sevdikleriniz için bir güvence oluşturur. Cigna Finans kalitesi altında sahip olabileceğiniz Hayat Sigortası paketleri sizlere birbirinden farklı seçenekler sunmakta ve hayat sigortası poliçesine uygun prim seçenekleri ile erişim imkanı tanımaktadır. Risk algınıza, prim ödemeleriniz için ayırabileceğiniz bütçe durumunuza, prim başlangıç tarihinden itibaren size uygun hesaplanacak poliçe süresine bağlı olarak dilediğiniz Cigna Finans hayat sigortası ürününü seçebilir, geleceğinizi Cigna Finans güvencesi altına alabilirsiniz.

Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası ile Tedavi Sürecinde İçiniz Rahat

Kansere karşı olan savaşınızda aklınızda sevdikleriniz ile ilgili hiç bir soru işareti olmaması ve tedavinize daha güçlü odaklanabilmeniz için Cigna Finans'ın kansere karşı özelleştirilmiş hayat sigortası ürününden faydalanabilirsiniz. Cigna Finans farkı ve güvencesi ile sahip olabileceğiniz hayat sigortası türlerinden biri olan Kansere İnat Yaşasın Hayat sigortası ile kendinizi ve sevdiklerinizi çağın vebası kanserin beklenmeyen bir zamanda kapınızı çalması ihtimaline karşı güvence altına alabilirsiniz.

Kanser, bazı türleri ile hayati risk tehlikesi yaratmasının yanı sıra, tedavi sürecinde çalışma yeterliliğini etkileyen bir hastalık olduğundan Cigna Finans olası bir kanser teşhisi durumunda finansman sıkıntısı yaşamamanız için kansere karşı güvence sağlayan seçenekler üretiyor. Cigna Finans ile edindiğiniz özelleştirilmiş hayat sigortası ile cilt kanseri dışında tüm kanser çeşitlerinin tüm fazları için teşhis konduğu andan itibaren toplu ödeme alma şansı yakalayabilirsiniz. Aldığınız ödemeyi ister yüklü bir bütçe gerektiren kanser hastalığının tedavi masraflarında, ister hastalığı yenme sürecinizde ihtiyaç duyduğunuz günlük yaşam giderleri finansmanında kullanabilirsiniz. Böylece tedavinize ayırmanız gereken enerjinin tamamı size ve sevdiklerinize kalır. Ayrıca, Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası'nı tercih ederek oluşturduğunuz her poliçe için Türk Kanser Derneği'ne yapılan 5 TL'lik bağış ile yalnızca kendi geleceğinize değil, kanserle savaşan binlerce hastaya destek olabilirsiniz.

Sınırlarını Kendisi Belirlemek İsteyenlere Özel: Benim Seçimim Hayat Sigortası

Hayat sigortası seçenekleri içerisinde Cigna Finans'ın sizler için geliştirdiği en esnek ürün olan Benim Seçimim Hayat Sigortası, poliçenizi dilediğiniz risklere karşı dilediğinizce özelleştirmenize imkan tanımaktadır. Benim Seçimim Hayat Sigortası, standart bir hayat sigortası poliçesinde olduğu gibi vefat durumunu kapsayabildiği gibi, tehlikeli hastalıklara yakalanma anı, kaza sonucu hayat boyu süren bir engele sahip olma, kaza sonucu yaşam boyu süren bir engele sahip olma, kaza sonucu tedavi masrafları ya da toplu taşıma araçlarında meydana gelebilecek kaza sonucu vefat durumları halinde poliçe ödemesi yapacak şekilde özelleştirilebilmektedir. Böylece, kendi yaşamınızda risk olarak algıladığınız özel durumlara uygun olarak poliçenizi düzenleyerek size özel hayat sigortası poliçenize sahip olmanıza olanak sağlamaktadır. Benim Seçimim Hayat Sigortası ile yalnızca poliçe kapsamını değil poliçe primlerinizi de bütçenize uygun seçenekler altında düzenlemeniz mümkün.

Sevdiklerinizin Geleceği Güvende Olsun Diye: Uzun Süreli Hayat Sigortası

Cigna Finans'a özel Uzun Süreli Hayat Sigortası ise vefat halinde ya da geçireceğiniz bir kaza sonucu hayat boyu sürecek bir engele sahip olmanız halinde sevdiklerinizi sizinle sağlanan maddi destek imkanından mahrum bırakmamak adına güvence altına almanızı sağlayan özel sigorta poliçesidir. 2-49 yıl arasında seçilebilecek olan poliçe süresi boyunca ödeyeceğiniz prim tutarlarınızı da yine bütçenize uygun olarak sabit ödemeler ya da zamanla miktarı azalan ödemeler şeklinde tercih edebilir ve bütçenizi zorlamadan yaşam sigortası ürününüze sahip olabilirsiniz.

Hayatın getirdiği tüm sürprizlere karşı hazırlıklı olmak, size ve sevdiklerinize finansman garantisi sağlamak, daha güvenli ve daha sağlıklı yaşam hakkınıza sahip çıkmak için Cigna Finans hayat sigortası ürünleri ile geleceğinizi güvence altına alın.