Her zaman büyüyen ülke olarak dünya çapında da bir çok konuya yelken açmaktayız. Google, yine harikalar yaratacak tasarımlı sistemleri ile gün yüzüne çıkmış bulunmaktadır. En çok reklam vermek veya tanıtım yazısı eklemek isteyen kişiler için tasarlanmış seo, bir çok konuda farklı boyutlarr kazanmayı hedefletmektedir. Kişiler arama motorundan her hangi bir konunuza ilişkin yazı aramak istediklerini var sayar isek sizin yazının en üst sıralara yerleşmiş olarak hizmete sunumu gerçekleşecektir. Her zaman Google, kendi alanında hşizmet verenler konumunda birinci sırada olmuştur.

Bu devasa özellik sayesinde reklam veren veya sitelerini ön plana çıkartmak isteyen kişiler için tasarlanmıştır. Internet ortamında paylaşmış olduğunuz iş veya şahsi bir konunun arama motoruna yazıldıktan itibaren ilk sıralarda çıkmasını sağlayan bir tasarımdır.Seo, dünya çapında inanılmaz şekilde ismini duyuran bir yandaştır. Her zaman büyük çaplarda sistemlerin ön ayak olduğu bu devasa yapım, kiliere büyük bir sıkıntıdan kurtarmaktadır. Verilmiş olan reklam veya tanıtım yazılarında her zaman eklentiler arka planda kalmaktadır. Fakat bu devasa program sayesinde kullanıcıları, arama motorunda işlev gördükten sonra ilk sıralara taşımaktadır. O yüzden tanıtım yazısı eklenmesi dahilinde bir çok etkenlerden yararlanmış oluruz. Örneğin en çok tıklanma rekoru kıran konular ile ilgili yazı eklentisi yapmak istediniz.

Eklemiş olduğunuz yazı her zaman arama motorunda girildiği zaman arka planlara ertelendiğine şahit olmuşsunuzdur. Bu sorunu çözmek çok kolay. Tek yapmanız gereken google haber kaynağı olarak bilinen Google news,  tıklanmada rekor kıran bir site haline gelmiş olması bu sitede yazılarınızı tanıtım yolu ile paylaşım göstermeniz en çok okur halini almasına neden olacaktır. Haber sitelerinde tanıtım yazısı vermek en mantıklı yol olarak bilinmektedir. Nedenine gelinir ise insanların dünya çapında en çok tıkladıkları ve okudukları yerler genelleme olarak haber siteleridir. O yüzden ilk sayfa adı altında olan sitelerde ilk görsellik sunacak olan yerleri kapsayarak yazılar eklenme özelliğine sahip olunmaktadır. O yüzden reklam veya konusu her ne amaçla olursa olsun herkesin huzuruna sunmak adına büyük kolaylık sağlayan bu devasa sistemi kullanıma geçirmek konusunda çok iyi bir şey yapmış olacaksınız. Google news kayıtlı haber sitelerinden tanıtım yazısı almak sitenizi arama motorlarında ön sıralara çıkartacaktır.