Belalı rehine izle filminin oyuncu kadrosu oldukça zengindir. Zengin olmasının yanı sıra usta oyuncuları bünyesinde bulunduran Belâlı Rehine Filmi sizin için yapılacak en iyi aktivitelerden biri olacaktır. Ağustos ayı sonunda vizyona girecek olan filmi şimdiden izlenecekler listesine almalısınız. Bu sizin için artı bir durum yaratacaktır. Oyuncu kadrosuna genel bir bakış attığımızda karşımıza çıkan ilk oyuncu tabi ki Mickey rolünü üstlenmiş olan Jennifer Aniston’ dur. Bu ünlü oyuncunun izleyenlere büyüleyici zamanlar yaşatacağında emin olabilirsiniz. John Hawkes, Will Forte, Alex Ladove, Yasiin Bey ve Isla Fisher ve Tim Robbins filme dair diğer oyunculardır. Filmde yer alan bu oyuncular da daha önce bulundukları yapımlarda çok ses getirmiş bir oyuncu kadrosudur. Belâlı Rehine filminin konusuna değinecek olursak, karşımıza çıkan son komedi filmleri arasında mükemmel bir lezzete sahip olan filmler arasında kendini göstermektedir. Araba hırsızlığı yapan iki adamın hapisten çıkma ve sonrasında ki hikâyesinin aktarıldığı filmde heyecan hiç dinmeyen bir filmdir. En son vukuatları olan araba hırsızlığı sonucunda hapse giren iki hırsızın, beraat etmeleri ile birlikte yaşamlarının devamının ne şekilde olacağını ve ne iş yapacaklarını anlatmaktadır. Hapisten çıkan iki hırsız birini kaçırarak fidye istemeyi düşünmektedirler. O sıralarda ünlü bir yatırımcı olan Frank Dawson ise yılın en zenginleri arasında yerini almıştır. Bu yönü nedeni ile bu adamın karısını kaçırmaya niyetlenen iki hırsız, bu niyetlerini yerine getireceklerdir. Bunu başaran iki hırsız, daha sonrasında adam karısını kaçırdıklarını haber vererek fidye miktarını söyleyeceklerdir. Fidye miktarını söylemeye gerek kalmadan Frank, karısı Mickey’i kaçırdıkları için onlara teşekkür etmektedir. Bunun için kendilerine asla fidye vermeyeceklerini karısı ile ne yapmak istiyorlarsa onu yapacakların söyleyerek konuşmayı kapatmıştır. Mickey ise bu durum karşısında şaşkındır. Sadece o değil ikili hırsızda durumdan oldukça şikâyetçidir. Bu durumda kadını bırakmayı düşünüyorlarken, kadın onlardan çok daha belâlı çıkar. Onlara para karşılığında kocasını kaçırmasını teklif eder. Yüklü miktar para teklifinde bulunan kadına karşı tabi ki teklif sıcak gelecektir. Kadının bu teklifini kabul ederler. Daha sonrasında ise kadının kocası olan ünlü yatırımcı Frank Dawson fidyeciler tarafından kaçırılır. Karısını boşayıp metresi ile evlenmek isteyen Frank, karısının yaptığı bu durum karşısında çaresiz kalacak ve her iki taraf içinde durum sarpa saracaktır.

Belalı rehine izle

Sin City 2 izle karanlık bir şehirde anlatılanlar anlatılmıştır. Bu şehirde yapılan tüm karanlık işler yansıtılmıştır. Şehirde yaşanan karanlık işler, uyuşturucusundan hırsızlığına varacak düzeydeki olaylar anlatılmıştır. Bu şehir öyle bir şehirdir ki suç abideleri bu şehri adeta istila etmiştir. Şehirde temiz birine rastlamak neredeyse imkânsızdır. Dwight McCart karanlık bir gecede kendisinin ne kadar kötü işler içinde olduğunu anlamıştır. Kendini bu olaylardan soyutlamak istemektedir. Cehennem hayatı yaşayan Dwight, bu konu üzerinde kararlıdır. Dwight ‘in bu kararı eski sevgilisini görene kadar sürmüştür. Sevgili zamanında kendisini zengin bir milyarder olan Lord’ a değişmiş ve Lord ile evlenmiştir. Dwight’in eski sevgilisi olan Ava, Lord’tan kaçıp kurtulmak için Dwight’ten yardım istemiştir. Ava’nın ayrıca Lord’un korumasıyla da başı beladadır. Dwight bu yardım isteğini geri çevirmemiştir. Tam da kendini olaylardan soyutmaya çalışırken bir anda kendini belaların içerisinde bulmuştur. Yardım isteğini kabul ederek kendisini nasıl bir belaya bulaştığının farkında değildir. Çünkü şehir suçların kol gezdiği bir şehirdir. Üstüne üstlük şehirde diğer karanlık belalarda uykusundan uyanmaya başlamıştır. Bunlardan sonra yaşanan maceraların anlatıldığı film bir hayli ilgi çekicidir.

Frank Miller’in grafik romanından sinemaya uyarlanan film bir hayli beğeni toplamıştır. İlk serisinin büyük ilgi görmesiyle, filmin hayranları serinini ikinci filminin ne zaman çıkacağı konusunda sabırsızlık içerisine düşmüşlerdir. Merakla beklenen serinin ikinci filmi olan Sin City: A Dame to Kill For, içerisinde aksiyon ve maceranın yaşandığı mükemmel bir eser olarak izleyicisi ile buluşmaya hazırlanmaktadır. Türkiye’de ağustos ayında vizyona girecek olan filmi ailenizle izlemeniz mümkündür. Film içerisinde aksiyon ve maceranın dışında dram sahneleri de barındırmaktadır. Film İngilizce olarak sinemaya uyarlanmıştır. Yüksek bütçeyle hazırlanan filmde hiçbir masraftan kaçınılmamıştır. Fragmanının yayınlanmasıyla birlikte filmin vizyona girme tarihi sabırsızlıkla beklenmektedir. Filmde rol alan oyuncuların daha önceki başarıları tartışılmazdır. Bu filme de bu başarılarını yansıtmaktadır. Oyuncuların kaliteli ve başarılı oyuncu kadrosuyla kurulması aldığı olumlu tepkilerin nedenini açıklar niteliktedir. Filmde ayrıca Lady Gaga’da rol almıştır ve filme olan ilginin bir kat daha artmasına yardımcı olmuştur. Amerikan filmcilik yapısıyla pekiştirilen film kusursuz anlatımı ve gidişatının sürükleyici olmasıyla izlerken zevk alacağınız sahnelerden oluşmaktadır. Filmde çoğu sahnenin sürükleyici özellikler taşıması sizi filme biraz daha çekecektir. Sin City 2 izle