İş ya da okuldan eve geldiğinizde rahatlamak pek tabi ki hepimizin hakkıdır. Fakat burada dikkat edilecek nokta gerçekten eve geldiğimizde rahatlayabiliyor olmamızdır. Zira kendi evinizde rahatlamanız için güzel mobilyalara sahip olmanız çok büyük avantaj sağlayacaktır. Yumuşacık bir koltuk takımında güzel bir uyku çekmek ya da vücudunuzu tamamen saracak bir köşe takımında televizyon izlemek çok keyifli olacaktır. İşte tüm bu konularda Çiftçioğlu Mobilya size en iyi şekilde yardımcı olacak firmaların başında gelmektedir. Koltuk takımları, yatak odası takımları, yemek odası takımları, oturma grupları gibi daha pek çok ürünüyle beklentilerinizi karşılayarak gerçekten keyif alarak evinizde vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

Alacağınız kaliteli köşe takımları oldukça güzel bir etki yaratırken aynı zamanda sizin evde çok daha huzurlu olmanıza yardımcı olacaktır. Zira insanlar evlerinde vakit geçirirken eşyalarını ciddi anlamda rahat bir şekilde kullanabilmelidir. Örneğin eski modeldeki mobilyalara bakacak olursanız, çoğu çok ağır ve hareket ettirmesi zordur. Dolayısı ile insan bu mobilyaları kullanırken çok zorluk çekmektedirler ve o mobilyaların olduğu yerde kendilerini rahat hissedemezler. İşte bu yüzden yeni nesil mobilyalar çok daha portatif ve çok daha rahat olacak şekilde dizayn edilmiştir ve birçok insan bu mobilyaları kullanmaya başlamıştır. Eğer sizde evinize çeki düzen vermek istiyorsanız ve yeni mobilyalarla gerçekten şık bir ev oluşturmak istiyorsanız, Çiftçioğlu Mobilya size en iyi şekilde yardımcı olacak tek doğru adrestir.

Genelde bu konuda birçok insan ne yazık ki yanlışlara düşerek evlerine göre doğru mobilyayı satın almamaktadır. Örneğin köşe takımları için en çok dikkat edilmesi gereken detaylardan birisi evin boyutlarıdır. Genel olarak köşe takımlarının boyutları biraz daha büyüktür ve bu doğrultu da almak gerekir. Ayrıca aldığınız köşe takımının bulunduğu oda da kendisini göstermesi ve odayı tamamen kapamaması gerekir. İşte bu detaylara dikkat ederek mobilya satın almanız çok daha iyi olacaktır. Bu sayede dekoratif açıdan çok daha doğru hamleler yaparak evinizi çok daha güzel hale getirmeniz mümkün olacaktır. Bu tür konularda da Çiftçioğlu Mobilya size en iyi şekilde yardımcı olacak adreslerden birisidir.



Çiftçioğlu Mobilya çalışanları senelerdir bu sektörde hizmet verdiklerinden dolayı sizin gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu tam anlamıyla bilmektedir. Bu doğrultuda da hangi mobilya takımını satın almanız gerektiği hakkında da size bilgi vereceklerdir. Dolayısı ile bu tür konularda çok dikkatli olmanız ve gerçekten işinize yarayacak olan doğru mobilyaları almanız gerekmektedir. Çiftçioğlu Mobilya size bu konuda yardımcı olurken aynı zamanda isteklerinize de yanıt vermeyi başaran ender mobilya firmalarından birisidir. Örneğin beğendiğiniz bir mobilya stokta olmasa dahi hemen üretime başlanıp, size gönderilmektedir. Kısacası sizi asla mağdur etmeyerek her zaman memnuniyetiniz sağlanmaktadır. Buda Çiftçioğlu Mobilya’nın ne kadar kaliteli hizmet verdiğinin en basit örneklerinden sadece birisidir.

Eğer sizde kaliteli koltuk takımları satın almak ve ekonomik anlamda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız hemen Çiftçioğlu Mobilya’nın size sunmuş olduğu fırsatları değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Bu sayede çok daha uygun fiyatlara çok daha kaliteli ürünleri satın alma şansına sahip olabilirsiniz. Çiftçioğlu Mobilya’nın verdiği kaliteli hizmet hakkında bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Web: http://www.ciftcioglumobilya.net/

Mail adresimiz: [email protected]

** Mesai Saatlerimiz ** * Hafta içi ve Cumartesi: 09.00 - 20.00 * Pazar günü: 12.00 - 19.00

Merkez Şubemiz

Caferağa mah. Moda Cad. No:15 KADIKÖY/ İSTANBUL

Telefon: 0216 414 94 28

Fax: 0216 700 28 08 GSM: 0532 223 77 31

Şube 1

Caferağa mah. Moda Cad. No:17 KADIKÖY/ İSTANBUL

Telefon: 0216 347 75 75 GSM: 0507 925 67 25 Fax: 0216 700 28 08

Şube 2

Caferağa mah. Moda Cad. No:47 KADIKÖY/ İSTANBUL

Telefon: 0216 414 0 777 GSM: 0533 699 80 65 Fax:0216 414 07 78