Hdfullfilmizlesene.com üzerinden izleyebileceğiniz bir çok film kategorisi bulunmaktadır. Bilindiği üzere sinema sektörüne bir çok yeni vizyon giriyor.Bu yazı dizisinde Grinin Elli Tonu Sevgililer Günü'nden bir gün önce 13 Şubat'ta vizyona giriyor. Daha vizyona girmeden fragmanlarıyla rekor kıran Grinin Elli Tonu'na tam 2.75 milyon adet bilet satıldı.

100 milyonun üzerinde satış yaparak rekor kıran Grinin Elli Tonu kitabının filmi 13 Şubat Cuma günü vizyona giriyor. 39 ülkede ön satışa çıkan Grinin Elli Tonu filmine 2.75 milyon adet bilet satıldı. Daha vizyona girmeden bu rakama ulaşan merakla beklenen Grinin Elli Tonu'nun rekor kırması bekleniyor. 450.000'den fazla bilet satan Almanya en fazla bilet satan ülke olarak ilk sırada. Cinestar Genel Müdürü Oliver Fock konuyla ilgili, "Ön satışlar, Cinestar'ın bugüne kadarki en büyük, olağanüstü ve emsalsiz ön satışı oldu" dedi. İngiltere, Fransa, Avustralya ve Yeni Zelanda da 500.000'in üzerindeki bilet satışıyla en yüksek satış yapan pazarlar arasında yer aldı. İngiltere'de Empire Cinemaları filmin şimdiden en yüksek ön satışa sahip olduğunu belirtti. Empire Cinemaları CEO'su Justin Ribbons ise şunları söyledi: "Grinin Elli Tonu, vizyon tarihinden bu kadar önce, elde ettiği ön satışla Empire'ın rekorlarını kırmaya devam ediyor. Film, şu ana kadar Kara Şovalye, Yenilmezler, Mamma Mia ve Avatar filmlerinin açılış haftalarından daha çok satış yaptı."

Grinin Elli Tonu Online Film izleme Sitesi Hangisi ?

Grinin Elli Tonu filmini bekleyenlerin heyecanı vizyon tarihi yaklaşmaya başladıkça daha artmaya başladı. Fragmanlarıyla gündemden inmeyen Grinin Elli Tonu filmi, sevişme sahnesiyle son 10 yılın en müstehcen filmi olmaya aday. Grinin Elli Tonu 13 Şubat'ta Vizyona girecek.

"Grinin Elli Tonu" üçlemesi yayınlandığından bu yana tüm dünyada 51 dile çevrilmiş, e-kitap ve baskı olarak 100 milyonun üzerinde satış yaparak bugüne kadar ki en büyük ve en hızlı satılan kitap serisi oldu. Filmde, milyonlarca okurun simgeleri haline gelen Christian Grey ve Anastasia Steele rollerini Jamie Dornan ve Dakota Johnson canlandırıyor.

Oyuncu kadrosunda Dornan and Johnson'a, Christian'ın erkek kardeşi Elliot rolüyle Luke Grimes; Anastasia'nın yakın arkadaşı José rolüyle Victor Rasuk; Anastasia'nın en iyi dostu ve oda arkadaşı Kate rolüyle Eloise Mumford; Christian'ın annesi Dr. Grace Trevelyan Grey rolüyle Marcia Gay Harden; Christian'ın kız kardeşi rolüyle Rita Ora; Christian'in koruması Taylor rolüyle Max Martini; nastasia'nın üvey babası Ray rolüyle Callum Keith Rennie; Anastasia'nın annesi Carla rolüyle Jennifer Ehle ve Carla'nın kocası Bob rolüyle Dylan Neal eşlik ediyor.

Yönetmen: Sam Taylor-Johnson Senaryo: Kelly Marcel Uyarlanan Kitabın Yazarı: E. L. James Yapımcılar: Michael De Luca, E L James, Dana Brunetti Sorumlu Yapımcı: Marcus Viscidi Grinin Elli Tonu filminde kullanılan şarkılardan oluşan 'soundtrack' listesi açıklandı. İşte tam liste... 1) Annie Lennox: 'I Put a Spell On You' 2) Laura Welsh: 'Undiscovered' 3) The Weeknd: 'Earned It' 4) Jessie Ware: 'Meet Me In the Middle' 5) Ellie Goulding: 'Love Me Like You Do' 6) Beyoncé: 'Haunted (Michael Diamond Remix)' 7) Sia: 'Salted Wound' 8) The Rolling Stones: 'Beast of Burden' 9) AWOLNATION: 'I'm On Fire' 10) Beyoncé: 'Crazy In Love (2014 Remix)' 11) Frank Sinatra: 'Witchcraft' 12) Vaults: 'Where You Belong' 13) Skylar Grey: 'I Know You' 14) Danny Elfman: 'Anna and Christian' 15) Danny Elfman: 'Did That Hurt?'

Hdfullfilmizlesene.com hd film izleme hizmetini en kaliteli bir şekilde sizlere bu keyfi yaşatmaya çalışan siteden film izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

İlgili Bağlantı: hdfullfilmizlesene