Lige 18. haftada Kayserispor ile deplasmanda oynadığı maçtan önce baldırından sakatlık yaşadığı ve bu yüzden Kayseri’ye götürülmediği açıklanan Galatasaray’ın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis, hakkında son günlerde çıkan haberlere tepki göstererek sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınladı.

Yaptığı açıklamada hakkında çıkan “ödemesi geciktiği için oynamıyor, sakatlığını bahane ediyor” şeklindeki iddialara “Galatasaray’ın şampiyon olmasını istemeyen kötü insanlara inanmayın” diyerek taraftarına mesaj gönderdi.

Fransız fubolcunun açıklamasının tamamı şu şekilde: “Benim ödeme problemi nedeniyle oynamayı reddedecek bir oyuncu olduğumu düşünen bazı insanlarla ilgili duyduklarım hakkında hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve bugüne kadar hep öyle oldum. Bunu kimse inkar edemez. Buraya geldiğim günden beri bu gibi konularda hiç konuşmak istememiştim fakat daha önceki kariyerimle karşılaştırıldığında en güzel şeyleri paylaştığım, bana yeni bir ülke, yeni bir takımı keşfetme imkanı sunan kulübüme ve bana daima sevgilerini gösteren taraftarıma olan saygımdan dolayı bir açıklama yapmaya karar verdim. Bir sakatlık yaşadım. Öncelikle oynamadığım ve takım arkadaşlarıma yardımcı olamadığım için çok üzgünüm. Hepimiz aynı hedefe odaklanmış durumdayız, yani şampiyonluğa…  Lütfen hep beraber konstantre olalım ve Galatasaray’ın şampiyon olmasını istemeyen kötü insanlara kulaklarımızı kapatalım. Tıpkı size güvendiğim gibi size de bana güvenin benim sevgili taraftarlarım!

Gomis bundan önce de Kayserispor maçında kendi yerine oynayıp 2 gol birden atan Eren Derdiyok’u tebrik ederek attığı iki golü hak ettiğini sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

Bu sezon ligde oynadığı 17 maçta 14 gol atıp 4 de assist yapan Fransız yıldızın tedavisinin sürdüğü ve Osmanlıspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Gomis’in yetişmesi halinde maça yedek kulübesinde başlayacağı ve oyunun akışına göre forma giyebileceği düşünülüyor. Süper Ligdeki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları ve siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.