Ata topraklarını ziyaret etmek ve hepsinde olan o güzel yerleri görmek istiyorsanız sizleri balkan turlarımıza davet etmek istiyoruz. Balkan turları ile daha önce Osmanlının şanlı tarihinde yer almış ve şimdilerde bizlerden ayrı düşmek zorunda kalan ata topraklarını gidip görebilmeyi istiyorsanız sizlere bunu Hitittour.com ile sağlıyoruz. Balkanlarda gezip görmek istediğiniz her şeyi tek nefeste ve mükemmel bir şekilde sizlere sunuyoruz.

Birinci ve ikinci balkan savaşı ile ayrıldı yollarımız ama biz bu ayrılığı içimize düşmüş saymıyoruz. Ve ata topraklarını ziyaret etme fırsatını sizlere sunuyoruz. O essiz ve anlata anlata bitiremeyeceğiniz Osmanlının mimarisi gezilip görülmesi gereken yerlerin en başında yer alır Romanya, Sırbistan, Arnavutluk, Selanik, Bosna Hersek ve aklınıza gelebilecek her yeri kendi benliğinizde keşif etmek için düzenlediğiniz balkan turlarını sakın kaçırmayın. Tarihin o essiz görüntüsüne şahit olmak istiyorsanız işte sizlere süper fırsatlar.

Balkanlarda gezinirken Bosna hersek'e uğramadan geçmek atalarımıza ve tarihimize yakışmaz. Paha biçilemez güzellikleri ve bir o kadar da değerli Osmanlı mimarisi ile sizleri büyülemeye hazır olan bu yerler için Bosna hersek turu sizleri bekliyor. Peki, bu turlarda nereleri göreceğim diye aklınıza gelen soruları hemen cevaplayalım. Bosna hersek adına sizlerin istediği ne varsa görmek mümkün. Saraybosna'nın essiz mimarisi, bunanın tarihi, Başçarşı ile Osmanlıdan bu yana var olan yerleri, essiz doğa harikalarıyla Rakitnica nehri, Kraviçe şelalesi ve görkemli duruşunu hiç bozmadan günümüze kadar gelen Mostar köprüsü, Blagaj Tekkesi sizleri kendisine hayran bırakacaktır. Görür görmez âşık olacağınızı sizlere garanti veriyoruz. Konaklamayı da ünlü ve rahatlığı bakımından sizlere en uygun olanını seçiyor ve gezerken sizlere her türlü imkânı sağlıyoruz.

Firmamızın birinci ve değişmez ilkesi olan müşteri memnuiyeti bizim için hat safhadadır. Sizlere sunuş olduğumuz vizesiz turlar sayesinde gidip görmek istediğiniz her yeri görmek daha önce hiç bu kadar kolay olmamıştır. Bundan emin olabilirsiniz. İstediğiniz her yere gitmek için çuval çuval paranızı dökmeye artık bir son verebilir ve bizimle hesaplı aynı zamanda konforlu bir gezi turu yapabilirsiniz.