Komedi dalında oldukça iddialı bir yapım olan Çılgın Dersane 3, ilk iki filmiyle dikkatleri üzerine çeken serinin son filmi! Başarılı filmleri ile göz dolduran yönetmen Kamil Çetin'in yönetmen koltuğunda oturduğu Çılgın Dersane 3 İzle, yine bizi harika maceraların, tutkulu aşk hikayelerinin ortasında bırakıyor.

Dersaneler arası bir müzik yarışması organize edilmiştir ve tüm dersanelerin en popüler müzisyenleri oradadır, işte olaylar tam da burada kopuyor. Kahramanımız Ali'nin aniden gelen hastalığı sonucunda, müzik yarışmasında Ali'nin yerine Zeynep'i sokmaya karar veren grubun başına gelecekler sizi filme kitleyecek. Ali'nin zaman içinde Zeynep'ten hoşlanmaya başlamış olması da filme renk katan ayrı detaylardan. Heyecanı ve sürükleyiciliği bir an bile azalmayan bir komedi - gençlik filmi Çılgın Dersane 3.

Eğer bir animasyon film tutkunuysanız, Karlar Ülkesi çok hoşunuza gidecek. Harika görsel efektleri ve yarattığı mükemmel ambians ile, Karlar Ülkesi izlemeye değer hoş bir yapım. Filmi izleyenler oldukça başarılı bulduğunu söylüyorlar, nitekim filmin başarısı yalnızca oyuncular ve seslendirmeleri ile de sınırlı değil, görsel efektler, adeta size karlar ülkesinde yaşıyormuşçasına bir hava katıyor.

2013 yapımı animasyon filminin IMDB puanı tam 8.0, bu da milyonlarca kişinin bu yapıma gösterdiği ilginin bir diğer kanıtı, eğer vaktinize değecek bir film arıyorsanız, animasyon filmler kesinlikle hoşunuza gidebilir. Karlar Ülkesi İzleyebilirsiniz son yıllarda oldukça geniş bir hayran kitlesi kazanan animasyon film dünyasının başarılı örneklerinden biri olmuş durumda.

Cem Yılmaz, tartışmasız Türkiye'nin en iyi komedyenlerinden birisi. Her söylediği ile, her hareketi ile gündeme bomba gibi düşen Cem Yılmaz'ın gösterileri de oldukça ünlü, neredeyse kapalı gişe. Şimdi sizleri, Cem Yılmaz'ın son yıllardaki en iyi performanslarından biri olarak ifade edilen Cem Yılmaz Fundamentals'a götüreceğiz!

Bir saniyesi bile gülmeden geçmeyen, harika espriler ile dolu, bomba gibi bir stand up gösterisi. Eğer Cem Yılmaz'ın tarzını biliyorsanız ve daha önce espri tarzını takip ettiyseniz, iddia ediyoruz Cem Yılmaz Fundamentals izlemek sizin için çok iyi gelecek. IMDB puanının yüksekliği ile göz dolduran Cem Yılmaz Fundamentals ile, canınız sıkılıyorsa ve gerçekten gülmek istiyorsanız kesinlikle moraliniz yerine gelecek. Gündelik hayata ilişkin ilginç tespitleri, kendine has üslubu ile yansıtan Cem Yılmaz, izleyicinin karşısında yine çok iddialı. Bu gösterisinde de, çoğu zaman erkek kadın ilişkilerine değiniyor, bunlara dair sizi gülmekten kırıp geçirecek esprilerini ardı ardına sıralıyor. Cem Yılmaz gösterilerinde çoğu zaman olduğu gibi, seyirciler ile ikili diyaloglar ve seyirciye dönük konuşmalardaki bomba espriler, Cem Yılmaz Fundamentals'ta da kendini iyice belli ediyor. Her ortamda, her durumda izlenebilecek gerçekten kaliteli bir komedi yapımı olan Cem Yılmaz Fundamentals kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Kalıplaşmış değil, tam anlamıyla zeka kokan espriler ve Cem Yılmaz'ın o kendine has müthiş üslubu ile kesinlikle kaçırılmayacak, zaten IMDB puanı ve tüm yorumculardan aldığı iyi not ile gişede hak ettiği yeri almış bir film.

Milyonlarca kişinin izlediği, Türkiye'de en çok izlenen komedi filmlerinin arasında gelen Cem Yılmaz Fundamentals'i kesinlikle kaçırmayın, gerçekten izlediğinize asla pişman olmayacağınız mükemmel bir film. Cem Yılmaz'ın efsane stand up performansı film halinde, bu muhteşem komedi tufanına siz de ortak olun, iyi seyirler.