Birçok insanın aksine ben burçların günlük yaşamamız üzerinde oldukça etkili olduğunu düşünmekteyim. Esasen bunun doğruluğunu kanıtlayan veriler de var ancak olmasaydı bile fikrimin değişeceğini sanmıyorum. Çünkü burçların gündelik yaşam üzerindeki etkisini ve falın gelecekle ilgili sunduğu bilgileri bizzat kendi yaşamımda test etmiş ve doğruluğunu görmüş birisiyim. Zaten burçlarla ilgili okuduğum birçok kitap ve dergi sayesinde neyin ne olduğunu çok iyi idrak ettiğimi söyleyebilirim.

Ancak kitap, dergi gibi kaynakları da birer birer tükenince neden sınırsız bilgi kaynağı internete başvurmayayım ki diyerek biraz da internetten araştırmaya koyuldum sırada dolaştığım sayfalardan biri olan www.burclar.net sayfasında rüya tabirleri sayfasında yorumları inceledim. Zengin bir içerik vardı.

Ancak asıl ilgimi çeken tarot falı bölümüydü. Zira tarot falının da sırrını az çok çözmüş kişilerdenim. O bakımdan sitenin verdiği sonuçları test etmek benim için zor olmadı. Zaten hayli mantıklı yorumlanmış bir tarot falıydı.

Artık her sabah işe gitmeden önce burç yorumları, yükselenler ve çeşitli falları titizlikle inceliyorum. Ayrıca astroloji alanındaki bilgi seviyemi bu sayfa aracılığıyla biraz daha arttırdığımı söyleyebilirim. Benim için astrolojiyle uğraşmak kendimle ilgili detayları öğrenmek kadar eğlenceli de. Ayrıca bu web sitenin arka planı sade ve kullanım açısından oldukça rahat. O bakımdan işte boş kalan zamanlarımda bile hemencecik tarot falıma bakıp çıkıveriyorum.