Entelektüel ve karizma sahibi erkeklerin vazgeçemediği uzun sakal tarzı, gün geçtikçe moda haline gelerek tüm erkeklerin sahip olmak istediği bir uygulama olmaktadır. Sanat dünyasından ve televizyonlardan alışık olduğumuz uzun sakallı erkeklerle en yakınımızda dahi karşılaşmamız mümkündür. İstedikleri ebatta ve sıklıkta sakalları olmayan erkeklerin bu büyüleyici özelliğe sahip olmaları açısından geliştirilen sakal ekimi nakli Tüm Türkiye ve dünya çapında oldukça tercih edilmektedir. Uzman kadrosu ve donanımlı kliniklere sahip olan hairworldturkey.com merkezi ile geleceğe açılan kapılara adım atabilirsiniz. Dökülen sakallara ve beklenilen performansı sağlayamayan seyrek sakalların daha sık olması ve daha çok çıkmasını gerçek metotlar uygulayarak siz erkek müşterilerinin isteklerine kesin sonuçlar üretmektedir. Alacağınız hizmet kesinlikle garantili olmakta ve sonraki süreçte tüm aşamalarınız kontrol altında tutularak verimliliğin artması sağlanmaktadır. Tüm merak edilen soru ve cevapların bulunduğu kurumsal klinikleri ziyaret ederek randevu oluşturabilirsiniz.

Dökülmelerin nedeni tam bilinememekle birlikte buna yakın olarak gösterilen fiziksel ve besinsel davranışların sebebiyeti vurgulanmaktadır. Kaza sonucu oluşan kesik ya da yaralanmaların vermiş olduğu izler, yanık olması durumunda köklerin zarar görmesi veya kullanılan bir ilacın sonradan yan etkileri ile oluşum göstermesi gibi olanakların olunduğu bilinmektedir. Dökülen ya da istenmeden yollarla kaybedilen sakalların tedavisi gerçek yöntem olmakla birlikte sakal ekimi operasyonu ile sağlanmaktadır. Çok titizlik ve iyi bir analiz gerektirilen bu uygulama kurumsal ve işinde başarılı uzmanlar kişiler tarafından gerçekleştirildiği sürece hiçbir sorun teşkil etmez. Ölçümlerinin ve yönlerinin belirlenmesinin yapılması ile yüz hatlarınıza yakışacak çizimler sonucu dolgunluğun derecesi de belirlendikten sonra, en çok tercih edilen fue sakal ekimi yöntemi ile sakal nakliniz gerçekleştirilir. Cerrahi müdahalenin olmadığı ve bıçak kullanılmadan yapıldığı teknik sayesinde her erkek yeni sakallarına kavuşmaktadır.

Oluşum şekli olarak insan hayatı devam ettiği sürece kesinlikle dökülmeyen ve dökülmeyecek özelliği sahip iki kulak arasındaki saç kıllarınız tek tek köklerinden alınarak naklin yapılacağı bölgeye açılan kanallara yerleştirilmesi işlemi ile gerçekleştirilir. Küçük dozda anestezi uygulanarak bölgenin uyuşması sağlanır ve acı hissi uyandırmaz. Daha sonradan kesinlikle sakal ekimi bölgesinde yara bere gibi gözle görülür kabuklanmalar falan olmadığı gibi dokuda his kaybı da yaşanmamaktadır. Tekniği ve uygulaması gayet hızlı devam ettiği için küçük seanslar ile gün aşırı işlem uygulanabilir, devamı için Hair World Turkey sitesine bakabilirsiniz. Her güzellikte ve yenilikte olduğu gibi bu işleminde zahmetleri bulunmaktadır. Öncelikle sabır ve hemen ardından özel bakımların düzenli uygulanması işlemin gerçek ve başarılı sonuçlar göstermesi için en önemli adımları oluşturur. Yaklaşık olarak sakal ekimi işleminden 2,5 ay sonra kıllar yavaş yavaş kendini göstermeye başlar ancak, gerçek görünürlüğün tam olarak 7 ila 8 ay sonra sonucu alınacağı için bekleme süresi bu dönemde gelişir. Bu ayları da geride bıraktıktan sonra sakalların uzunluğuna karar verecek olan siz erkekler için imaj dönemi başlamaktadır.