İnternet ve bilgisayar teknolojilerinde yaşanan olağanüstü hızdaki gelişmeler sayesinde, günümüz dünyası elli yıl öncesine göre ve hatta tüm zamanlara göre tamamen değişmiş ve yeni bir çehre kazanmış durumda. İnternetin sağladığı eşsiz olanaklar sayesinde her geçen artmaya devam eden yaşam kalitemize bağlı olarak, geleceğe dair beklentilerin yükselmesi, bundan sonraki gelişim sürecinin daha da hızlı olacağının en büyük işaretlerinden bir tanesi.

İnternetin bu denli yaygın bir şekilde kullanılmasına bağlı olarak, internet öncesindeki iletişim alanının en büyük gelişmesi olan televizyonun, kullanım alanının azalması bekleniyor, en azından bu yönde tahminler yapılıyordu. Ancak yaşamlarının vazgeçilmez bir parçası haline getirdiği televizyonun izlenme oranlarında düşüş kaydedilmediği gibi, televizyon eski önemini arttırarak devam ediyor.

Bu duruma kayıtsız kalmayan teknoloji üreticisi firmalar, televizyonun internet üzerinden de izlenebilmesi amacıyla yazılımlar geliştirmeye başladılar. Anlık video aktarımı sistemi olarak tanımlayabileceğimiz streaming sistemi sayesinde, televizyon kanlarlının yayınları eşzamanlı olarak internet üzerinden yayınlanabiliyor. Bunun için televizyon kanlarlının bir takım alt yapı çalışmalarını tamamlamaları yeterli oluyor.

Ülkemiz ulusal ve yerel televizyon kanallarının birçoğu anlık video aktarımı sistemi alt yapısını kullanarak internet üzerinden yayınlarını izleyicilerine ulaştırıyor. Bununla birlikte, her televizyon kanalının kendi web siteleri üzerinden kullanıcılara ulaştırdığı yayınları takip edebilmek, her kanal için ayrı bir arama yapmayı gerekli kılıyor. İnternet üzerinden yayın yapabilen tüm televizyon kanallarını bir araya toplayarak kullanıcıların hizmetine sunmak amacıyla kurulmuş olan web sitemiz, internetteki televizyonunuz olarak hizmet veriyor.

Ulasal ölçekte yayın yapan Fox tv gibi televizyon kanallarının ilgili kategorisine girerek, televizyonun günlük yayın akışına ulaşabilir, gittiğiniz her yere televizyonunuzu da beraber götürebilirsiniz. Canlı Fox tv yayınlarına ulaşabilmek sadece ilgili kategoriye girerek, Fox tv izle linkine tıklamanız gerekiyor. Yerel ve ulusal onlarca televizyon kanalına kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz platformumuz, iletişimin en büyük iki teknolojisinin birleşiminin ortaya koyduğu bir web sitesi. Henüz platformumuzu ziyaret etmediyseniz, en kısa süre içerisinde ziyaret ederek, benzersiz hizmet kalitemiz ve yüksek görüntü kalitesine sahip onlarca televizyon kanalını deneyimlemenizi öneriyoruz.