Evlerinizde dekorasyonun önemli parçalarından biri de ev duvar kağıtlarıdır. Her eve uygun bu ürünler duvarlarınızı renklendirecek ve şıklık katacak.  Temizleme kolaylığı, uzun süre dayanıklılığı ile ev hanımlarının, birbirinden farklı şık seçeneklerle erkeklerin tercihi, renkli ve eğlenceli desenlerle de çocukların neşe kaynağı.

Yaşam alanınızı bambaşka bir yere dönüştürmek için en iyi fikirlerden biri de duvar kağıtlarıdır. Dünyanın her yerinde sıkça kullanılan ilginç ve değişik modeller evde kendinizi mutlu hissetmenizi sağlıyor.

Evinizde hızlı ve çarpıcı etki yaratmak oldukça basit. Artan üretim çeşitliliği ile her zevke uygun desen ve renklerde duvar kağıtları bulabilirsiniz. Ön plana çıkarmak istediğiniz köşelerde farklı renk kombinasyonları uygulayabilir, dar alanlarda ise geometrik desenleri kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin hayal gücünüz ve yaratıcılığınıza bağlı. Evinde değişiklik yapmak isteyenlerin aradığı şey aslında tam olarak da bu.

Peki ev duvar kağıtları nasıl uygulanmalı ? Öncelikle odanın kullanımı dikkate alınmalı. Oturma odası, çocuk odası gibi. Ardından http://www.mykagitcim.com  sitesinden seçeceğiniz duvar kağıdınız ve ona uygun yapıştırıcıya ihtiyacınız olacak. Seçtiğiniz duvar kağıdı kendinden yapışan türde ise buna gerek kalmayacaktır. Uygulamaya geçmeden önce maket bıçağı, makas, kağıdı düzeltmek için fırça, spatula, temizlik için de bez gibi küçük detayları da unutmamalısınız.

ev duvar kağıdı

Her eve hitap edecek kadar çok, tarzınızı yaşadığınız mekanlarda yansıtabileceğiniz birbirinden şık duvar kağıtları sahiplerini bekliyor. Siz duvar kağıtlarınızı seçin gerisini düşünmeyin. Ürünleriniz Mykagitcim güvencesiyle kapınıza kadar geliyor. Yeniliği ve değişikliği seven ev hanımları, seçenek çok ancak tercih yapmak zor. Yerli, ithal, boyanabilir, ahşap ve taş desenli, modern ve klasik çizgilerde çok sayıda model farklı desen ve renk seçenekleriyle  beğenilmeyi bekliyor. Bu yılın en çok beğenilenleri arasında ilk sırada taş desenli modeller yer alıyor.