Firmamız kaliteli ürünlerini geniş model seçenekleriyle uygun fiyatlar ve sizi üzmeyecek ödeme seçenekleriyle birleştirerek size sunuyor. Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ve kurulum da taahhütlerimiz arasında. Düğün paketlerimiz ve sipariş mobilya yapımıyla da hizmet yelpazemizi geniş tutuyoruz.

Evgör mobilya olarak iki yıllık garanti süresi boyunca sıkıntılarınızı giderme konusunda da yanınızdayız. Ev alırken evlenirken eşyalarınızı yenilerken mağazalarımızı mutlaka görmeli ve size sağladığımız imkânlardan yararlanmalısınız.

Koltuk takımları
seçeneklerimiz size bazı modellerde %50 indirim fırsatı sağlıyor. Puf hediyeli takımlarımız ve birçok yeni modelimiz mevcut.Tv ünitesi veoturma grupları alternatiflerimizde de modern avangard klasik ahşap modellerimiz beğeninize sunulmuştur.

Köşe takımları
serimizde modern takımlar indirimli ürünler ve çoğumuzun sahip olmayı istediği şark köşesi takımlarımız mevcuttur. Bu seride de puf hediyeleri grupların yanı sıra havale indirimli ürünlerimiz bulunmaktadır.Özel tasarım çalışmalarımız içinde de salon takımları yatak odası yemek odası takımları oturma grupları ve çocuk odaları banyo ve çamaşır odası tasarımlarımız mevcuttur. Ayrıca ofis mobilyalarında da imzamızı atmış durumdayız.

Ödeme seçeneklerimizdeki esneklik ücretsiz kargo ve kurulum havale indirimi gibi imkânlarımızın yanında üç yıla kadar aldığınız mobilyaların muhafazasını yapabiliyoruz. Yani aldığınız mobilyalar maksimum üç yıl mağazalarımızda bekletilebiliyor. Özetle bir ev için gerekli olan ne varsa uygun fiyat ve yüksek kaliteyle üretiyoruz. Ayrıca" hayalinizdeki mobilyayı anlatın sizin için tasarlayalım" diyoruz. Yurt dışı siparişlerinizde de en fazla 45 günde yerine ulaştırıyoruz. Türkiye'nin en büyük online mobilya mağazası olarak kalitemiz zengin seçeneklerimiz uygun fiyatlarımızla her zaman yanınızda olmanın gururunu taşıyoruz.