Evinizi yenileyecekseniz ya da yeni evlenecekseniz mobilya almaya karar verdiyseniz mutlaka bize uğramalısınız. Sitemizden ya da mağazamıza gelerek sayısız model içerisinden tarzınıza ve zevkinize uygun bir mobilya seçebilirsiniz.

Değişik renk ve modelde ürettiğimiz yatak odası takımı ile evinize yeni bir renk katabilirsiniz. Sağlamlık konusunda garanti verdiğimiz ürünlerimizi uzun yıllar kullanabilirsiniz. Odanıza uygun olarak seçeceğiniz yatak odası takımları ile keyifli uykular sizleri bekliyor.

Odanız küçük ise fazla büyük olmayan modellerden seçerek odanızı kullanışlı hale getirebilirsiniz. Açık renk mobilyaların küçük odalarınızı daha ferah gösterdiğini de unutmayın. Her geçen gün yeni modellerle sizlere sorunsuz hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Sitemizden ya da mağazamızdan aldığınız ürünleri İstanbul’da yaşayanlar için üç gün içinde İstanbul dışında yaşayanlar içinde en fazla 7 gün içinde teslim edilmektedir.

Stoklarda bulunmayan modeller içinde sizi mağdur etmeden en kısa zamanda sıfırdan üreterek size ulaştırmaktayız. Hemen teslim almak istemeyenler için 3 seneye kadar aldığınız ürünleri bekletebilmekteyiz. Siz de gönül rahatlığıyla mobilya almak istiyorsanız Evgör mobilya sitesini ziyaret ederek modelleri görebilir satın alabilirsiniz.