Erkekler de düğün, nişan gibi özel törenlerde şık ve yakışıklı görünmek ister. Takım elbise, hem elegan bir görünüm çizmenizi, hem de günlük bir kıyafet tarzından çıkmanızı sağlayacaktır. Size daha ciddi ve karizmatik bir hava katan takım elbise ile katıldığınız davetin en popüler erkeği siz olabilirsiniz.

Kaliteli ve şık takım elbise fiyatları biraz pahalı gibi görünse de, uzun vadede kullanabileceğiniz bir kıyafettir. Yeni çıkan takım elbiselerin kullanışlı ve modern yapısı göze çarpar. Farklı renk ve desenlerdeki kumaşlarıyla dikkat çekmenizi sağlayacaktır. Takım elbise içine giyeceğiniz gömleğin kumaşı ve fiyatı da, önem verdiğiniz konulardan birisidir. Önceleri koyu renk takım elbiselerin içine açık renk gömlek tercih ettiğinizi görüyorduk ama artık her renk gömleğin, beyler tarafından sıkça tercih edildiği görülüyor. Dört mevsim giyebileceğiniz kısa kollu ve uzun kollu gömlek modelleri, uygun fiyatlara satılıyor.

Bir erkek, gecenin dışında gündüzleri de doğru kıyafeti seçip şık görünmelidir. Bunun için üretilen kot pantolon modelleri arasından yapacağınız tercih, sizi farklı ve hoş gösterecektir. Lewis pantolon, yıllardır size kaliteli hizmet veren büyük bir firmadan çıkan bir üründür. Dayanıklı olan lewis pantolonlarınızı, uzun yıllar kullanabilirsiniz. Renklerinin olmadığını göreceğiniz pantolonlar, oldukça kalitelidir. Lewis pantolon modellerini severek takip eden genç beyler, aldıkları bu şahane ürünlerle bu yaz da kendilerinden bahsettirecek gibi görünüyorlar.

Günlük şıklığınızı gömlek ve lewis pantolonla tamamlarken, seçeceğiniz ayakkabı size farklı bir hava katabilir. Genellikle kullanımı rahat olduğu için tercih edilen converse ayakkabı, farklı kumaş ve renklerde oluşuyla, sizlere geniş seçenekler sunar. Sadece deri üzerine yoğunlaşmayan bu kaliteli ayakkabılar, spor bir görünüm elde etmenizi sağlar. Converse ayakkabı, kısa ve uzun olan modelleriyle, her mevsim ayağınızın rahat etmenizi sağlar. Yeni çıkan converse ayakkabı modellerinde, bu yazın modası olan asimetrik kesim ve çizgilere rastlıyoruz. Siz de bu modern ayakkabılardan kendinize edinip, modanın gerisinde kalmayın. Arkadaşlarınız arasında tarzınızın konuşulmasını sağlayın. ( Advertorial / Tanıtım Haberi)