Bayanların kullandığı tüm aksesuarlar kıyafetlerinin tamamlayıcısıdır. İyi seçilmiş bir çanta, kolye, bilezik, şal ile sıradan bir elbiseyi çok şık göstermek mümkündür. Bu nedenle bayanlar aksesuar konusunda oldukça özenlidir. Özellikle çanta olmazsa olmaz tamamlayıcı ve yardımcı bir unsurdur. İster iş hayatında ister günlük hayatta ister özel günlerde tüm bayanların ihtiyacı olan kullanışlı ve şık bir çantadır. Özellikle ev hanımları için kol çantalarının geniş ve bol hazneli olması önem teşkil eder. İş hayatında ise bayan çanta modellerini genelde daha küçük ebatlarda ve daha klasik olarak görürüz.  Çanta seçimi oldukça zor bir alışveriştir. Ne yazık ki binlerce kıyafet seçeneği gibi çanta seçeneğimiz yoktur. Bir çanta mağazasında görebileceğimiz çanta çeşidi oldukça sınırlıdır. Hele de çantamızı ayakkabımıza uydurmaya çalışıyorsak o zaman işimiz bir kat daha zorlaşır. Şık bir görünüme sahip olmak isteyen bayanlar tüm kıyafetlerinin ve aksesuarlarının bir uyum seyretmesini ister. Hal böyle olunca bayanlar tüm alışveriş genelinde daha seçici bir hal alır. Bayanların çantalara olan ilgileri malumdur mağaza mağaza dolaşarak akıllarındaki çantayı aramak onlar için çok yorucu olabilir. Bu nedenle artık tercih ettikleri bir başka yöntem daha vardır. İnternet üzerinden online çanta siparişi.

Bayanlara bu konuda en iyi yardımı sağlayacak olan tek adres cantambenim.com, birbirinden farklı yüzlerce bay, bayan çanta seçeneği ile müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyor. Birbirinden şık ve ünlü markaların çanta modellerini bir araya getiren cantambenim.com, kendi üretimi olan çantaları da müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.  cantambenim.com, Silver Polo, Cengiz Pakel, Emsey, Guzini, Divianna ve daha pek çok ünlü marka çantanın satışını yapmaktadır. Aradığınız her türlü çanta modeline bir tıkla ulaşabilirsiniz. Mağaza mağaza dolaşmanıza gerek yok. Evinizden, ofisinizden bilgisayarınızın başında oturarak yüzlerce çanta çeşidi görebilir ve dilerseniz siparişini verebilirsiniz. cantambenim.com sayesinde istediğiniz çantanın değişik açılardan pek çok fotoğrafını görebilir, üyelik kaydınızı yaparak beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyerek daha sonra da inceleyebilirsiniz. Fiyatını fazla bulduğunuz ürünler için ‘fiyatı düştüğünde haber ver’ bildirimini etkinleştirebilirsiniz. Böylece beğendiğiniz ürün herhangi bir kampanyaya dahil olduğunda, indirime girdiğinde bunu belirten bir eposta alabilirsiniz.

http://www.cantambenim.com/, kaliteli bir hizmet için müşterilerine pek çok avantaj ve fırsat sunmaktadır. Markası ve fiyatı fark etmeksizin sipariş edilen her ürün kapıya teslim edilir ve kargo ücreti cantambenim.com tarafından ödenir. Müşteri her zaman sadece aldığı ürünün ücretini öder. Online olarak site üzerinden kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz gibi ürünün teslim aldıktan sonra kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeme şeklini de tercih edebilirsiniz. Ayrıca cantambenim.com aldığınız ve ücretini ödediğiniz her ürünü, koşulsuz şartsız iade alma garantisini de veriyor. Nakit olarak ödemelerinizi gerçekleştirebileceğiniz gibi kredi kartınız ile 9 aya varan taksit imkanlarından da yararlanabilirsiniz. cantambenim.com dan aldığınız her ikinci ürünün ücretinin % 20 si cantambenim.com tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca Çantam Benim'e özel Silver Polo ve Cengiz Pakel ürünlerinde %30lara varan indirimler mevcuttur. cantambenim.com birbirinden farklı birçok markayı bir araya getirdiği için geniş bir fiyat yelpazesine sahiptir. En uygun ve deri çantalardan en pahalı çantalara kadar pek çok çeşit bulunmaktadır. Ucuz çanta arayanlar için, kaliteli ve uygun çanta arayanlar için tek adres olmaya devam etmektedir.

Çantam benim’ in bu şahane fırsatlarından yararlanmak için cantambenim.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Aynı şekilde resmi Facebook sayfasına göz atmak isterseniz aynı adresle ulaşabilirsiniz. Dilerseniz 0 212 638 30 50 - 0533 439 22 66 iletişim numaralarını 7/24 arayabilirsiniz.