Yıllardır tesettür konusunda kıyafet bulamamaktan yakınan hanımların sorunlarını çözmek için piyasada pek çok markanın ortaya çıkması tercihleri kolaylaştırırken aynı zaman dada tesettür modasının başlangıcı için adımlar atmıştır. Günümüzde moda konusunda usta isimlerin birleşerek yeni koleksiyonlarını moda severlere tanıtılan moda haftaları her yıl dünyada moda konusunda oldukça ün yapmış şehirlerde yapılıyor. Son dönemde gelişen ve tesettür modası konusunda oldukça büyük koleksiyonlara imza atan modacılar gelecek yılın moda renklerini ve tarzlarını belirleyerek büyük beğeni sağlıyorlar.

Özellikle önemli gün ve davetlerde sıradan olmak istemeyen tesettürlü bayanların işlerini kolaylaştıracak olan Minel Aşk markası pek çok ürün çeşitliliği ile hanımların seçimlerini kolaylaştırıyor. Vücudunuzu tanımanız ve ona göre seçimler yapmanız sizin daha güzel görünmenizi sağlar. Güzellik yarışına girmiş olan onlarca hanımın içerisinden sıyrılıp çıkmak hiçte kolay olmayacaktır. Makyaj, aksesuar ve ayakkabı seçimlerinizin kusursuz olması kıyafetinizin eksiksin görünmesinde yardımcı olur. Doğru seçimlerle teninize en uygun rengi seçerek cildinizin ışıldamasında yardımcı olabilirsiniz. Elbisenizdeki motiflere uygun olarak seçeceğiniz çanta ve ayakkabılarla tam anlamıyla ahenk içerisinde olun!

minel aşk

Modanın Kaliteli İsmi


Kaliteli üretimler gerçekleştiren tesettür firmalarından kendini tasarımları ve farklı tarzları ile ayırmayı başaran Minel Aşk, ürün çeşitliliği ve kolay ulaşılması açısından Türkiye genelinde yaygın bir kullanıcı ağına sahiptir. Modanın yakın takipçisi firma, bayanları yakından tanıyarak onların isteklerine ve tarzlarına uygun fabrikasyon olmayan üretimler gerçekleştirerek güzelliğinizi ortaya çıkarmayı başarıyor.

Minel Aşk
internet sitesindeki farklı kıyafetleri ve abiyeleri ile sizlerin beğenisini toplamayı başaran ender markalardan bir tanesi olarak gösterilebilir. Ölçülerinize en uygun elbiseyi seçmeniz içerisinde bir kuğu gibi görünmenizi sağlar. Her vücut tipine göre üretim gerçekleştiren marka sayesinde bedenine göre kıyafet bulamadığını söyleyen hanımlar bile rahatlıkla elbiselere sahip olabilir.

Özel gün ve davetlerin aranılan ismi olmanızı sağlayacak marka, farklı renk ve modellerdeki pek çok üretimi sayesinde sizlerin ihtiyaçlarını karşılıyor ve daha hoş görünmenizi sağlıyor. Tesettür modasının öncü isimlerinden yapacağınız alışverişlerle gecenin yıldızı olun ve kendi tarzınızla etrafınızdakileri büyüleyin!