Sigara, sigara, sigara yeryüzünde yaşayan birçok canlının kâbusu olmayı başarabilmiş ve yeryüzünde ki insanları teker teker dünya üzerinden silmeyi kendine görev edinmiş tütün mamulüdür. Sigarayı içmek sadece içen kişiyi mi etkiliyor tabi ki hayır çevresindeki inşaları ve diğer canlıları da olumsuz etkiliyor. Evde sigara içtiğiniz zaman eşiniz sigara içmese bile pasif içicilik nedeni ile kansere yakalanabilir aynı durumda bir çocuğunuz varsa içtiğiniz sigara nedeni ile çocuğunuzun gelişimi yavaşlayabilir ve birçok hastalığa sizin yüzünüzden yakalanabilir. Birçoğunuzun sigarayı bırakmak için çeşitli yollar aradığını biliyoruz ama denediğiniz yollardan hiçbiri size gerekli şekilde yardımcı olamadı. Kimimiz el alışkanlığı yüzünden sigarayı bırakamadı, kimimiz dudağından sigarayı düşüremediği için bırakamadı bir diğer kesim ise nikotine bağımlı olduğu için ne yazık ki sigarayı bırakamadı.

Şimdiye kadar denediğiniz bütün yolları bir kenara bırakın ve bu muhteşem yöntemi yani elektronik sigara yöntemi ile sigarayı bırakmayı deneyin. Peki, nedir elektronik sigara şöyle kısaca özetleyelim, e sigara gerçek bir sigara şeklini andırdığı gibi gerçek sigara dumanı gibi duman çıkarır ve duman içerisinde de yer alan nikotin sayesinde de bütün ihtiyaçlarınızı bir arada karşılayabilen teknoloji harikası bir üründür. Bu duman nasıl oluşuyor acaba diye soracak olursanız çok basit, elektronik sigara sıvı haznesinde yer alan sıvının şarj edilebilir bataryası aracılığı ile ısınması ile ortaya su buharı çıkmaktadır ve bu buhar size sigara içme hissini uyandırmaktadır. Elektronik sigara da duman ve nikotin varsa normal sigaradan ne farkı var o zaman diyebilirsiniz tabi ki çok farkı var öncelikle sigara da nikotin hariç bir sürü zararlı madde mevcuttur ama elektronik sigara sıvısının içinde sadece nikotin mevcuttur, hatta isterseniz bu elektronik sıvıların nikotinsiz olanları bile satılabilmektedir. Peki, bu elektronik sigarayı tamamen mi kullanmam gerekiyor derseniz tabi ki hayır elektronik sigara sıvılarımız 4 çeşit şeklinde bulunmaktadır bunlar, yüksek nikotinli, orta nikotinli, düşük nikotinli ve nikotinsiz olarak ayrılmaktadır.

Elektronik sigarayı ilk kullandığınız zamanlarda yüksek nikotinle başlayıp aradan bir süre geçtikten sonra orta nikotine düşürün daha sonra da düşük nikotinde de belli periyodlarda kullanın ve en son olarak nikotinsiz bölüme geçip sigaradan tamamen kurtulmanız mümkün. Ben sigara içmiyorum nargile kullanıyorum aroma tadı olması gerekiyor diyorsanız, elektronik sigara sıvısının yüzlerce çeşidini bulabilmeniz mümkün bunlardan başlıca olanları ise de, çikolatalı, vanilyalı, elmalı, muzlu, karamelli ya da kavunlu olarak temin edebilmeniz mümkün.

Bu elektronik sigara likit çeşitliliği sayesinde sigarayı bırakırken hiç sıkılmayacaksanız ve normal kullandığınız sigaraların hiçbiri aklınıza bile gelmeyecek. Bu elektronik sıvılarda yani likitlerde dikkati edilmesi gereken husus ürünlerin kaliteli ve orijinal olmasıdır. Aldığınız ürünün orijinal ve garantili olmasına dikkat etmenizde yarar var aksi takdirde aldığınız ürün kısa bir süre sonra bozulduğunda karşınızda muhatap bulamayabilirsiniz.

Bu nedenle de internet üzerinden siparişlerinizi verirken web sitelerinin her birine güvenmeyin ve aldığınız üründen ve verdiğiniz paradan dolayı pişmanlık duymayın. elektronik sigara, orijinal elektronik sigara kartuşu, orijinal elektronik sigara filtresi, orijinal elektronik sigara atomizeri, orijinal elektronik sigara sıvısı, orijinal elektronik sigara likiti gibi ürünlere 7/24 sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Ürünlerimizin her biri garantili olmakla beraber ürünlerin yanında taşıma kutusu, ürünün kullanma kılavuzu ürünler beraber gönderilecektir ve kapıda ödeme seçeneği ile de sizi kredi kartı kullanma zorunluluğundan da kurtarıyoruz. Hemen zaman kaybetmeyin ve bizle beraber sizler de sigarayı bırakmanın mutluluğunu yaşayın.

Elektronik sigara zararlı mı?