Günlük hayatta yaptığımız alışverişler, bize ay sonunda büyük sıkıntılar yaşatır. Bir evin azalmayan ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan kadınlar, sezon sonu indirimlerini ya da aldıkları ürünlerin kampanya sürecine girmelerini beklerler. Artık birçok büyük firma, size ödeme kolaylığı sağlayan, yeni çözümler sunuyor. İstediğiniz kaliteli ve dayanıklı ürünlere sahip olmak, eskisi gibi zor değil.

Alışveriş esnasında yeterli nakde sahip olmadığınızı fark ettiyseniz; aldığınız ürünleri bırakmak yerine, alışveriş çeki ile ödeyebilme şansınız vardır. Çek üzerinde yazan tutar neyse, onun karşılığında birden fazla ürün alabiliyorsunuz. Bu alışveriş çeklerinin en çok kullanıldığı yer, kuşkusuz marketlerdir. Migros Market, sizin yiyecek ve içecek alışverişlerinizi, rahatça yapabildiğiniz firmaların başında gelir. Migros markette yer alan Money Club Pro alışveriş kartı, alışverişlerinizde size büyük kolaylık sağlayacaktır. Tansaş, 5M, Macro Center ve Migros’ta geçerli olan kartı, sanal ortamda alışveriş yaparken de kolayca kullanabilirsiniz.

en ucuz kitap

Her gün işe giderken ya da dostlarınızla buluşmak için kullandığınız arabanıza, düzenli olarak akaryakıt almak zorunda kalıyorsunuz. Yükselen benzin fiyatları, büyük meblağlar ödemenize neden oluyor. Bu yaptığınız harcamalarda, her zaman yanınızda nakit para olmayabilir. Bu durumlarda kullanabileceğiniz akaryakıt çekleri; hem benzininizi uygun fiyata almanızı, hem de kolaylıkla ödemenizi sağlayacaktır. Petrol Ofisi’ne ait alışveriş çeklerinizi, madeni yağ ve LPG ürünleri içinde kullanabilirsiniz. Taksitli ödemelerinizde kullanılmayan çekleri, nakde çeviremezsiniz. Son kullanma tarihi olan çeklerinizi, belirtilen süre içinde kullanıp, alışverişinizi rahat bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. (Advertorial / Tanıtım Haberi)