İnsan hangi yaş ta olursa olsun doğum günlerinin özel bir önemi vardır. Hayatının ilk yıllarını yaşayanlar için yeni şeyler öğrenmenin heyecanı ileri yaştakiler için ise yılların verdiği deneyim ve hayat birikimi oldukça önemlidir. Tüm bunları ise doğum günü partileri ile taçlandırmak da herkesin en doğal hakkıdır.

Bebekler için Ne Tür Doğum Günü Süsleri Seçilmelidir?

Özellikle bir yaşına giren bir bebeğin ilk doğum günü anne baba için oldukça önemlidir. Bebek bunun farkında olmasa da ilerleyen yıllarda onun için de fotoğraf ya da videolardan izleyeceği güzel bir anı olacaktır. Bu neden ile bebek doğum günlerinde süslemelerinde bir kat daha özen gösterilmelidir.

Bebekler için seçimi yaparken öncelikle konsepte ve renge karar vermek gerekir. Bu durumda erkekler için mavi renk tercih edildiği gibi kızlar içinde haliyle pembe tonlar ağırlıklı olur. Fakat renk tamamen zevk meselesidir. Parti sonrasında çok fazla iş çıkmaması ve masa da bir bütünlük yaratma amacı ile parti setleri tercih edilebilir. Bu setler arasında birbirlerini tamamlayıcı olan renklerde çatal ve bıçakların yanı sıra aynı zamanda pasta ikramı için kullanılacak olan tabaklar ve içecek servisinde kullanılacak olan bardaklar bulunuyor. Ayrıca aynı renk balonlar ile de genel konsept tamamlanmış olur. Set halinde bulunabilecek olan bu ürünlerin tek tek temini de mümkündür.

Ayrıca cup kek folyoları ve karton balonlar ile de ortam neşelendirilebilir. Fotoğraf şeridi biçiminde tasarlanmış olan afişler temin edilerek çocukların şimdiki zamana kadar çekilmiş en güzel fotoğraflarından mükemmel bir kolaj yapılabilir. Böylece birbiri ile uyumlu bir mekan hazırlanmış olur.

Yetişkin Doğum Günleri için Hazır Süslemeler Var Mı?

Doğum günü denince her ne kadar ilk akla gelen çocuklar olsa da yetişkinler de bu özel günlerde hatırlanmak ister. Bu tür partilerde özellikle girilecek yaşa uygun olarak hazırlanmış kullan at tabaklar bulunuyor. Işıltılı ve havalı olan bu tabaklar masa süslemesi için idealdir. Yine yaşa uygun olan parti balonları da doğum günü malzemeleri için olmazsa olmazlar arasında bulunuyor.

Harf ya da rakam olarak tasarlanmış olan balonlar da tercih edilebilir. Ayrıca partinin belli bir konusu varsa maskeler ya da kostümler kullanmak da oldukça eğlenceli olacaktır.

Aksesuar olarak otriş ya da gözlükler kullanılabilir. Ayrıca bu ürünler giderken misafirlere bir anı olarak hediye edilebilir. Doğum günü süslemelerinde sadece nasıl bir şey istendiğine karar vermek yeterli olacaktır.

 Doğum günü malzemeleri ve süslemeleri için kullanatmarket sitesini ziyaret edebilirsiniz: