Doğum günleri kuşkusuz kişinin en mutlu olduğu günler olarak kutlanıldığı zamanlardır. Bu zamanlarınızda ise bulunduğunuz ortamı süsleyerek ister kendiniz ister arkadaşınız ister çocuğunuz için doğum günü magnetleri ile yapabilirsiniz. Kişinin resmi ile yapılan özel baskılar ile yazılar yazdırabilirsiniz. Hem hoş bir süsleme olurken hem de güzel bir sürpriz olacak.

Çocuk Doğum Günleri için İdeal!

Çocuğunuz yeni yaşına basarken her şey harika ve süslemeler göz alıcı olmalıdır. Balonlar, çiçekler, pasta, mumlar ve doğum günü magnetleri ile süslemeyi yapabilirsiniz. Baskılarda isterseniz çizgi filim kahramanları ile beraber çocuğunuzun fotoğrafını bastırabilirsiniz. Ayrıca takımı ve çeşitli yazılar ile beraber özel baskı yaptırabilirsiniz. Arkadaşları ile kutlayacağı güzel bir partide hem süslerken hem de bitiminde dağıtabilirsiniz. Hatta 1 yaşında, 3 yaşında yazılı magnetleri saklayabilir, ilerde hatıra olarak gösterebilirsiniz.

Baby Shower için Magnetler!

Baby shower, günümüzde hanımlar arasında oldukça meşhur bir hale gelerek oldukça sık yapılmaya başladı. Bebeğinizin kutlaması için yaptığınız bu etkinlikte mekân süslemesine dikkat etmelisiniz. Süslemeler arasında kullanabileceğiniz bir ürün de magnetler oluyor. Kişi için özel olarak tasarlanan renkli, eğlenceli ve farklı çeşitlerde baby shower magnetlerini Parti sepetinde bulabilirsiniz. Hem kaliteli hem sevimli olan bu ürünler son zamanlarda tutulmaya devam ederken siz de yararlanmadan geçmeyin.

Doğum günleri, özel günler, baby shower ve kutlamalar için kullanabileceğiniz özel tasarımlı magnetlerde, kendi istediğiniz sözleri, çizgi filim ya da klasik ve hoş tasarımları baskı yaptırabilirsiniz.

Kalite ve şık görünümü size garanti eden parti sepetinin, diğer kategorilerindeki süsler ve amaca yönelik ürünleri incelemek için bu adresten yararlanabilir, siparişinizi vererek satın alabilirsiniz.

Siz de süslemeye başlamak için önce Parti sepetini ziyaret edin!