Kısa bir süre sonra yayın hayatına başlayacak olan DC komik dizisi Legends of Tomorrow, dünyayı büyük bir felaketten kurtarmaya çalışan DC karakterlerinin etrafında gelişiyor. Sen de bu süper kahramanların acımasız kötülerle olan mücadelesine katıl ve Legends of Tomorrow izle. Profesör Martin Stein diğer yönüyle Firestorm ve iş adamı Ray Palmer diğer adıyla The Atom sizlere her hafta arkadaşlarıyla birlikte unutulmaz maceralar yaşatacaklar. Dünyayı hatta insanlığı tehdit eden bir tehlike karşısında zamanda gelecekten zamanımıza geri dönen Rip Hunter, beraberinde birçok esrarengiz sürprizi de taşıyacaktır. Legends of Tomorrow yeni yılda 16 bölümlük serisiyle yabancı dizi izleyicileri ile sevenlerinin karşısına çıkacaktır.

Bir süper kahraman kurgu dramı olan The Flash, ana karakter Barry Allen ve çevresinde gezinmektedir. Yayın hayatına 7 Ekim 2014’te başlayan bu macera ve gizem dizisi aynı zamanda Arrow’un da kardeş dizisidir. Sen de bu karizmatik ve süper hızlı kahramanın maceralarını takip etmek istiyorsan, dizi platformundan The Flash izle ve kötülerle mücadeleye katıl. İnsanüstü hız yeteneği ile şeytani güçleri karşısına alan ve dünyayı kötülerden kurtarmaya çalışan genç kahramanı, yetenekli ve sempatik oyuncu Grant Gustin canlandırmaktadır. İlk olarak Arrow dizisinde görünen The Flash karakteri gördüğü büyük ilgi üzerine de kendi televizyon dizisini yaratmayı başarmıştır.


Marvel ve DC evreni karakterlerinden hoşlanıyorsan, süper kahraman, bilim kurgu, drama ve aksiyon dizilerinin sıkı bir takipçisiysen, dizi platformu dizimagx.com da izle. En yeni yapımlar, Amerika ile aynı anda gösterime sokulan diziler, ödüllü oyuncular, yetenekli senaristler ve birbirinden ilginç maceralar, dizi platformunuz dizimagx de sizleri bekliyor. HD kalitesindeki görüntüsü ve kaliteli sesiyle, profesyonel altyazı çevirmenleriyle Türkiye’nin en çok tercih edilen dizi platformu olan dizimagx hemen her gün güncellenen sayfasıyla sizlere adeta bir dizi cenneti sunmaktadır. Amerika ve Avrupa’nın en popüler yapımlarını ayağınıza getiren ve hızlı bir şekilde yapılan usta çevirileri ile tek bir kelime bile atlamadan sunulan yapımlar, dizimagx kalitesi ile dizi severlere ulaşmaktadır. Her zevke uyan yapımlar dizimagx ile sizlerle birlikte olmaktadır.