Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş., Türkiye'nin önde gelen bankalarından QNB Finansbank ve dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden Cigna Finans’ın ortaklığı altında yaşamınızı güvence alan bir sigorta şirketidir. Cigna Finans size özel sunduğu hayat sigortası ve bireysel emeklilik ürünleri ile hem sizi hem de ailenizi olası risklere karşı korur. Peki, pek çok yerde defalarca duyduğumuz hayat sigortası nedir? Hayat sigortası, hayatınıza güvence sağlayan bir sözleşme olarak tanımlanabilir. Bu sözleşme bir kişinin vefatı halinde kendisine veya mirasçılarına ödeme yapılmasını sağlar. Sözleşme ile belirlenen hayat sigortası şartları gerçekleşene kadar, kişinin yaşam sigortasını satın aldığı sigorta şirketine belirli tutarlarda prim yatırması gerekir.

Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası İle Hayata Tutunun

Cigna Finans farklı özelliklere sahip Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası, Benim Seçimim Hayat Sigortası ve Uzun Süreli Hayat Sigortası ürünleri ile esneklik sunar. Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası kanser hastalığına yakalanmanız durumunda size destek olurken bir yandan da farklı danışmanlık programları ile sağlığınızı korumanıza yardımcı olmayı amaçlar. Bu sigorta ürünü, kansere yakalanmanız halinde toplu ödeme yaparak tedavi masraflarınız ve diğer giderleriniz için maddi destek sunar. Cilt kanseri dışındaki tüm kanser türleri Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası’nın kapsamındadır. Ayrıca, bu ürünü tercih etmeniz halinde Ayrıcalıklar Kulübü üyesi olarak indirimli ya da ücretsiz bir şekilde pek çok hizmetten yararlanabilirsiniz. Ayrıca, satın aldığınız poliçe ile birlikte sizin adınıza Türk Kanser Derneği'ne 5 TL bağış yapılır.

Kendinizin ve Sevdiklerinizin Yaşamını Güvence Altına Alın

Cigna Finans'ın sunduğu Uzun Süreli Hayat Sigortası, kaza sonucu sakatlık geçirmeniz halinde ya da vefat durumunda size veya poliçenizde belirlediğiniz kişilere maddi güvence sağlar. Ferdi kaza sigortası genel şartlarında tanımlı olan ve sakatlıkla sonuçlanan herhangi bir kaza geçirmeniz durumunda, poliçenizdeki kaza sonucu sürekli sakatlık teminatı önceden belirlenen tutarlarda ödenir. Aynı zamanda, Uzun Süreli Hayat Sigortası ile sigorta süresi içinde vefat etmeniz halinde aileniz ve sevdikleriniz için toplu ödeme yapılarak maddi destek sağlanır. Poliçenizde belirlenen vefat tazminatı poliçenizde belirlediğiniz kişilere ödenir. Sigorta poliçenizde lehtar belirlememeniz durumunda ise ödemeler yasal mirasçılarınıza yapılır. Yapılan maddi destek kira, kredi, fatura gibi masraflar için kullanılabilir.

Size Özel Esnek Çözümler

Benim Seçimim Hayat Sigortası'nda poliçeniz, tamamen sizin ihtiyaçlarınıza ve taleplerinize göre şekillenerek esnek çözümler oluşturur. Cigna Finans, Benim Seçimim Hayat Sigortası ile dokuz farklı teminat seçeneği sunar. Böylece beklentilerinizi önceliklendirebilir ve yaşam sigortası teminat tutarlarını kişisel ihtiyaçlarınıza göre farklılaştırabilirsiniz. Bu sigorta ürünü sayesinde vefat, tehlikeli hastalıklar, tam ve sürekli sakatlık, tedavi masrafları, günlük hastane giderleri gibi beklenmedik durumlara karşı önlem alabilirsiniz. Kendiniz, sevdikleriniz ve aileniz için, Benim Seçimim Hayat Sigortası ürünündeki farklı teminat ve prim tutarlarını inceleyerek en iyi çözümü bulabilirsiniz. Vefat teminatı, tehlikeli hastalıklar teminatı, gündelik hastane tazminatı teminatı, kaza sonucu tedavi masrafları, kaza sonucu gündelik tazminat, kaza sonucu sürekli sakatlık teminatı, hastalık sonucu tam ve sürekli hastalık teminatı, kaza sonucu vefat teminatı ve toplu taşıma araçlarında kaza sonucu vefat teminatı bu paket kapsamında yer alır.

Cigna Finans'ın hayat sigortası şartları, kendisinin ve sevdiklerinin yaşamını iyileştirmek isteyen herkese hitap ediyor. Cigna Finans hayat sigortası ürünlerini inceleyerek, siz de kişisel ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize en uygun hayat sigortası paketleri ile tanışabilir, uygun prim tutarları ile yaşamınızı güvence altına alabilir ve birikimlerinizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.