ROBO-EDM Mühendislik ve Danışmanlık Ocak 2008’de Murat Sarı tarafından kuruldu. Kuruluşundan bu yana hizmet verdiği firmalara ürettiği uzun vadeli çözümler, kaliteli servis hizmeti ve her zaman ulaşılabilirliği ile CNC / Tel Erozyon makina sektörünün öncü ismi oldu.

Tel erozyon makina sektörünün öncü ismi ROBO EDM tüm Charmilles marka tezgahlar için; servis, yedek parça, danışmanlık, bakım ve eğitim hizmetinin yanı sıra daha hızlı ve pratik teknik çözümler sunmakta.

ROBO-EDM, uzun vadeli çözümler ve mobil destek yanında hızlı ve güçlü teknik servisi ile öne çıkıyor.

Neden ROBO-EDM?

    Hızlı ve güçlü teknik çözümler

    Tam zamanında hizmet

    En iyi kalite

    En uygun fiyat

    Uzun süreli işbirliği

HİZMETLERİ

Teknik Destek

Her türlü arıza durumlarında mobil ve yerinde teknik destek hizmeti veriyor. Uzman teknik servis sorumluları en hızlı şekilde arızalara müdahale etmekte.

Charmilles tel erozyon sorunlarınızda tel erozyon sarf malzemeleri ve tel erozyon teknik servis desteğiyle ROBO-EDM her zaman yanınızda.

Yedek Parça ve Sarf Malzeme Temini

Makinanızın uzun ömürlü, verimli ve sorunsuz çalışması için en iyi kalitede en uygun fiyata yedek parça ve saf malzeme temini yapabiliyor.

Periyodik Bakımlar

Makinanızın performansını artırarak daha verimli çalışması, uzun ömürlü olması ve ani gelişen arızaların önüne geçebilmek için şüphesiz periyodik bakımlar çok büyük önem taşımakta. ROBO-EDM’nin Uzman Teknik Servis Sorumluları tarafından düzenli olarak yapılan periyodik bakımlarla işleriniz kolaylaşır.

Makina Alım - Satış

ROBO-EDM’den ikinci el makina da alabilirsiniz. Tüm makinalar ROBO-EDM güvencesindedir.

Kaynak: http://www.roboedm.com/