Çocuklar ile bir yerlere gitmek oldukça zorlu bir süreçtir. Onları orada oyalamak ve güzel vakit geçirmelerini sağlamak ise başlı başına bir efordur. Özellikle gideceğiniz yerde televizyon yoksa canlı tv özelliği sunan site ile istediği tüm çizgi filmleri bir arada bulmasına imkân bulabilirsiniz. Hem bu sayede onlarda sıkılmayacak ve dolayısı ile sizlerde stres olmayacaksınız. Canlı tv izlemek istediklerinde hangi kanalı isterseniz tek bir adres üzerinden o kanalı açar ve izlemelerini sağlarsınız. Telefonlarınızdan ya da tabletlerinizden veya bilgisayarlarınızdan kolayca ulaşılabilir. Canlı TV izlemek için herhangi bir üyelik yaptırmak ve para ödemek zorunluluğunuzda yok üstelik. Sizler sadece siteyi açarak istenilen çizgi filmi izlemeye başlayacaksınız o kadar. Canlı tv kanalına örnek olarak sizlere canlitv.watch adresini önerebiliriz. Tüm çocuk kanallarını içermesi ve bunun dışında HD kalite yayını ile arzu ettiğiniz rahatlığı yaşıyor olacaksınız.

TRT Çocuk En Çok İzlenen Çocuk Kanalı Oldu

Özellikle Trt Çocuk kanalı vazgeçilmezler arasında yer alır. 2008 yılından bu yana her gün ekranlarda çocuklara çizgi film sunan ve aynı zamanda çocuklara yönelik yarışma programları ile de renk katan kanal en çok izlenilen çizgi film kanalından biridir. TRT Çocuk aynı zamanda Azerbaycan ve ABD yayını da yapmakta ve daha fazla kişiye ulaşmaktadır. Her gün belli periyotlarda farklı çizgi filmleri sunarak çocukları eğlendirmeye amaçlayan kanal aynı zamanda çok kaliteli filmlere de imza atıyor. TRT Çocuk kanalının çizgi filmleri arasında en çok izlenen çizgi filmler ise Keloğlan, Rafadan Tayfa, Heidi en başı çekiyor. Hemen hemen her gün yayın yapan bu çizgi filmler ile çocuklar çok eğleniyor ve onlar için kanal vazgeçilmez bir hal alıyor. Özellikle akşam saatlerinde yapılan ninni yayınları da bebekleri ve çocukların daha huzurlu ve mutlu uyumalarını sağlıyor. Uykuya geçişi kolaylaştırıyor ve ninnilerimizin unutulmamasını sağlıyor. Dolayısı ile canlı tv özelliği ile siteden TRT Çocuk kanalını da istediğiniz an izletebilirsiniz.

En Güzel Çizgi Filmler Planet Çocuk Kanalında Sizlerle

Planet Çocuk ise bizce çocuk kanalları içinde en iyiler sıralaması yaparsak kendine 2. sırada yer buluyor. Çocukların çok sevdiği çizgi filmler ile her gün yayın yapan ve akşamları ile geceleri de yayınlarına devam eden kanal çocuklar için vazgeçilmez kanallardan biri. Planet Çocuk 2010 yılında yayın hayatına merhaba dedi ama 2014 yılında yeniden el değiştirerek daha hızlı bir giriş yaparak özellikle çocukların sevdiği Pepee karakteri ile başarısına başarı katmayı başardı. Daha çok Düşyeri yapım çizgi filmlerini veren kanal yepyeni karakterler ile de kanala renk katmaya devam ediyor. Çocuklar kanalı açtıklarında mutlaka kendilerine hitap eden bir yapım buluyorlar. Bazen çizgi filmler bazen de çocuk dizi filmleri ile her anları dolu dolu geçiyor olacak. Son olarak yayınlamaya başladıkları AydaMaya dizisi de özellikle kız çocuklarının en çok izledikleri diziler arasında girmeyi başardı. Planet Çocuk izlemek istediğiniz zamanda yine http://canlitv.watch/ adresini tıklayarak onlara kanalı açabilirsiniz. Sınır olmadan, ücret olmadan kısaca her yerden hem bu kanalları hem de diğer tüm kanalları izlemeye başlayabilirsiniz.