Özellikle canınız sıkıldığında telefonunuz ile ilgilenmek istemiyorsanız ve hem gündemi takip etmek hem de televizyon keyfi yapmak istiyorsanız artık bunun için bir telefona ihtiyacınız olmadığını öğreneceksiniz. Canlı tv izlemek istediğinizde sizlere gerekli olan bir bilgisayar ya da bir tablet hatta akıllı cep telefonu yeterli oluyor olacak. Artık canlı tv izle website aracılığı ile izlemek istediğiniz tüm canlı televizyon kanallarını bir arada bulacak ve sonrasında ise rahat bir şekilde istediğiniz kanalı açarak izlemeye başlayabileceksiniz. Canlı tv özelliği sayesinde hem beğendiğiniz programları an be an takip edecek hem de bulunduğunuz her yerden televizyon izleme imkanını yakalamış olacaksınız.

Kanal 7

Kanal 7 kanalı 1994 yılında İstanbul merkezli ulusal televizyon kanalı olarak kuruldu ve Kanal 7 kanalı haricinde Kanal 7 Avrupa kanalı ile de uluslararası kanal olarak yayınlarına devam etmektedir. Çok kısa sürede istediği izlenme sayısına ulaşan Kanal 7 daha sonra kemik bir izleyici kitlesi ile bunu devam ettirmeyi başardı. Kanal 7 izlemek istediğinizde yapmanız gereken tek şey Kanal 7 canlı izle sayfasından kanala ulaşmak olacaktır. Kanalda yayınlanan ana haberlere, dizilere, tartışma ve bilgilendirme programlarına canlı yayın sayfasından ulaşabileceksiniz. Özellikle akşamları Kanal 7 haber bülteni en çok izlenilen haber bültenleri içinde yer alıyor. Bu da kanalın aslında ne kadar başarılı olduğunu ortaya koymuş oluyor. Kanal 7 izlemek istediğinizde sık sık dini programlara da rastlayabilirsiniz. Birçok önemli isim hem program yapıyor hem de dini camiadan gelen önemli isimler konuk olarak gelip hoş sohbetler ve bilgilendirmeler haftanın birkaç günü düzenli olarak yapılmaya devam ediliyor. Kanal 7 kanalına artık kolayca ulaşmak için sizlere sunacağımız canlitvizle.website adresinden izleyebilir ve her an istediğiniz tüm kanalları karşınızda bulabilirsiniz. Özellikle kanalın tüm yayınlarını anlık olarak izleme imkanı bulacaksınız. Özellikle kanalda yayınlanan dizilerden olan Elif en çok tercih edilen yapımlardan biri oluyor ve diziyi kaçırma gibi endişeleriniz olmadan bu tarz dizileri ve programları dilediğiniz her yerden rahatça izlemenin keyfine bu adres ile varıyor olacaksınız.

Kanal 24

Diğer bir kanal olan Kanal 24 ise 2007 yılından bu yana Star Medya Grubunun kanalı olarak yayınlarını devam ettirmektedir. Kanal 24 kanalı ülkemizde yayın yapan haber kanalları arasında yer alan ve haber kanalları kategorisinde kendine bir yer edinmeye çalışan bir kanal olarak göze çarpmaktadır. Özellikle yaptığı canlı haber yayınları ile daha fazla izlenme sayısı yakalamış ve hem gündemi takip etmesi, hem son dakika gelişmelerini sunması hem de ekonomiyi sunması kanalın farkını ve özelliğini ortaya koymayı başarmıştır. Kanal 24 izlemek istediğinizde birçok özel belgesel tadında yapımlarda bulabilirsiniz. Aynı zamanda yemek tarifleri, kadınların ilgi alanına giren programlar ve dahası. Kısaca aslında televizyonun haricinde istediğiniz şekilde izleme yapabilmek için http://www.canlitvizle.website/ adresini tek tık ile açarak izlemek istediğiniz kanalı aratabilir ve sonrasında ise hemen o an ki yayın ne ise sizlerde başladığınız yerden izleyebilirsiniz. Kanal 24 ücretsiz olarak özellikle günün her saati sizlere site farkı ile ulaşıyor olacak ama aklınıza gelen bir diğer soruya da yanıt vermek isteriz. Peki ya görüntü kalitesi? Bir kez izlediğinizde farkı sizlerde anlayacak ve kaliteli yayınlarının olduğunu kendiniz de görebileceksiniz. Özellikle cihazlarınızdan yatağınızda bile keyif yaparak kaliteli yayınları izleyebileceğiniz için vazgeçilmezlerinizin arasına koyacağınıza eminiz.