Çamaşır makineleri 21. Yüzyıl dünyasının en önemli teknolojileri arasında yer alıyor. Hemen hemen her evde kendisine yer bulan önemli teknolojilerden birisi olarak öne çıkan çamaşır makineleri sayesinde yaşam alanlarında bulunan tüm kıyafetlerin ve tekstil ürünlerinin yüzde yüz hijyene sahip olabilmesi sağlanabiliyor. Üstelik söz konusu hijyenin sağlanabilmesi amacı ile harcanan çamaşır yıkama süreleri çok kısa olduğu gibi beraberinde de çok daha düşük su tüketiminin gerçekleştirilmesi yeterli olmaktadır. Çamaşır makineleri ile birlikte her alanda olduğu gibi modern standartların yakalanabiliyor olması günümüzde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasına neden oluyor. merkezi ise tüm çamaşır makinesi modellerine yönelik olarak profesyonel standartlarda servis çözümleri sunarak, çamaşır makinelerinin çok daha uzun ömürlü bir kullanıma sahip olabilmesine yardımcı oluyor.

Çamaşır makinesinin modeli ve markası ne olursa olsun fark etmeksizin sorunsuz bir şekilde çamaşırların yıkanmasını en yüksek performansta, uzun yıllar sürdürebilmesi mümkün olmayabiliyor. Bu noktada hatalı kullanım, olağandışı durumlar ve çevresel faktörler gibi pek çok etken nedeni ile çamaşır makinelerinde çeşitli arızalanmalar meydana gelebiliyor. Bu arızalanmaların en hızlı şekilde giderilmesi hem günlük yaşantı içerisinde yaşanan zaman kayıplarının minimum seviyede tutulabilmesi hem de olası daha kapsamlı problemlerin meydana gelmesinin önüne geçilebilmesi açısından büyük bir önem taşımaktadır. Çamaşır makinesindeki problemlere ilişkin olarak en hızlı profesyonel servis müdahaleleri merkezi tarafından bölge genelinde her zaman müdahale için hazır durumda bulunan tam teşekküllü gezici servis araçları aracılığı ile sunuluyor.

Çamaşır makinesi teknolojilerini yakından tanıyan ve en yeni gelişmeleri ve yenilikleri ile ilgili olarak deneyim kazanabilmeleri amacı ile merkezinin uzman teknik personeller, düzenli olarak eğitim seminerlerine katılım gerçekleştiriyor. Bu şekilde en yeni çamaşır makinesi modelinin mevcut teknolojisi, çalışma prensibi ve olası arızalanmaları ile ilgili olarak hem profesyonel seviyede bilgiye sahip olabiliyor hem de profesyonel seviyede deneyim kazanabiliyor. Alanında uzman teknik personeller tarafından bulaşık makinelerine yönelik olarak gerçekleştirilmekte olunan arıza onarım müdahalelerinde gerekli olması durumunda yapılacak parça değişimleri için yalnızca orijinal yedek parça ürünlerinin kullanımı daha yüksek dayanıklılığın elde edilebilmesi amacı ile kullanılmaktadır.