Gümüş Yüzük son yıllar da kullanımı artmış ve ön plana çıkmıştır. Günlük hayatta ve özel günlerde oldukça fazla tercih edilen bu gümüş yüzükler gerek erkek gerekse bayanların dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor.

Gerek erkeklerin gerekse bayanların vazgeçilmezi haline gelen modelleri yeni trendleri ve modaya uygun geliştirdiği tasarımları ile aynı zamanda kombinlerinize şıklık kattığını söyleyebiliriz.

Günümüzde gelişen ve gelişmekte olan giyim sektörü gümüş yüzükler üzerinde de etkisini göstermektedir. Bu etki ile birlikte gümüş yüzükler kombinlerin vazgeçilmezi, kombinlerin birer tamamlayıcısı olmuş durumdadır.

Gümüş Yüzük Tercihinin Nedenleri ve Yeni Gümüş Yüzük Modelleri

Bayan ve erkeklerin sıklıkla tercih ettiği gerek günlük yaşantıdaki kullanım kolaylığı açısından gerekse özel günlerde zarafeti ve şıklığıyla ilgi çeken gümüş yüzükler bir çok model barındırmaktadır. Bayanlar için zirkon taşlı gümüş yüzük modelleri, tek taşlar, yarım tur, tam tur tasarımlar ve klasikleşmiş modeller bulunmakta. Erkek için ise el işçiliği tasarımlar, taşlı yüzük modelleri, taşsız yüzük modelleri ve mineli gümüş yüzük modelleri bulunmaktadır. Gümüş yüzüklerin uygun fiyatlı ve birçok tasarımı bir arada bulundurması çok miktarda tercih edilmesinin önemli gerekçelerindendir.

Bu Sezon En Çok Tercih Edilen Gümüş Yüzükler

Birçok zevke hitap eden gümüş yüzük modellerinde geçtiğimiz sezon küçük taşlı modeller tercih edilmekteydi. Bu sezon ise trendlerin takibi ve tercihlerin göz önünde bulundurulması ile gerçekleştirilmiş tasarımlarda daha büyük ve göze çarpan dikkatleri üzerine toplayan modeller oluşturulmuştur. Bunların yanı sıra bayanların ilgisini çeken yarım tur yüzük modelleri ve zirkon taşlar ile bezenmiş yüzük modelleri olduğunu da unutmamak gerekir.

Bağlılığın ve aşkın sembolü haline gelmiş tek taş gümüş yüzük modellerinde ise bu yıl beş taşlı modellerin daha fazla ön planda olduğunu söylemek mümkünüdür.

Mistik Figürler, Erkek Gümüş Yüzükleriyle Ön Planda

Gümüş yüzükler bayanlarda olduğu kadar erkeklerin de sıklıkla kullandığı bir aksesuar haline gelmeyi başarmıştır. Takıhan, gümüş yüzük modellerinde gerçekleştirmiş olduğu özgün, şık ve bir o kadarda kolay kullanımı barındıran modelleri ile erkeklerin de dikkatini çekmektedir. Özellikle Vav, Elif, lale figürlü, Osmanlı tuğrası ve ay yıldız gibi klasikleşmiş modeller ön plana çıkmaktadır.

Bayan gümüş yüzük trendlerinde ise; tek taş ve beş taş gümüş yüzük modelleri, yarım tur gümüş yüzük modelleri, tam tur gümüş yüzük modelleri ve zirkon taşlar ile bezenmiş gümüş yüzük modelleri ön plana çıkmaktadır. Bu modellerin her kombine rahatlıkla uyum sağlaması ve kullanım açısından kolay bir çok modellerinin bulunmasından dolayı bayanlar tarafından sık tercih edilen yüzüklerdir.

Birbirinden farklı ve bir o kadar da özel gümüş yüzük tasarımlarına göz atmak için web adresini ziyaret edebilir online satışlardan yararlanarak ürünlere ulaşabilirsiniz.