Vücudumuzun çeşitli bölgelerinde toplanan fazla yağlar canımızı sıkabilir ve aşırı yağ birikimi aynı zamanda sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir ve rahat hareket etmemizi engelleyebilir.

Vücudumuzda bulunan yağlar hangi bölgede daha çok birikmiş ya da toplanmış ise bu bölgeye liposakşın yaptıra bilirsiniz. Liposuction vakumla yağ alma işlemidir. Bölgesel incelmeyi sağlar. Ancak liposuction kesinlikle zayıflama yöntemi değildir ve uygulamayı bu şekilde düşünmekte yanlıştır. Bölgesel yağ alınacak kişinin kilosu vb önemlidir. Çünkü bu yöntem herkese farklı olarak uygulanmakta ve bölgesel incelmeye olanak sağlamaktadır.

Liposuction uygulamasının yanı sıra lazer Lipoliz uygulaması da fazla yağları almak amacıyla kullanılmaktadır. Ancak diğer uygulamadan farkı lazer Lipoliz uygulamasında yağlar önce lazerle eritilir. Fakat bu uygulamada fazla yağlar alınmayıp vücuttan uzaklaşması beklenir. Özellikle yağ fazlalığı az olan bölgelerde kullanılır.

Yağ enjeksiyonu daha ziyade dolgun görünüm kazandırmak amacıyla yapılan bir uygulama olup vücudun belli bir kısmından alınan yağların belli bir takım işlemlerden geçirildikten sonra başka bir bölgeye enjekte edilmektedir. Bunun sonucunda yağ enjekte edilen bölge daha dolgun bir görünüme sahip olmaktadır.

Kimi bayanlar göğüslerinin küçük olmasından şikâyetçidirler. Eğer küçük göğüslere sahipseniz bu göğüs büyütme işlemi sizin sorununuza çözüm getirecektir. Göğüs büyütme işlemi meme ya da kas dokusu altına yerleştirilen meme protezleri yerleştirilmesiyle göğüslerin büyütülmesidir. Ancak göğüslerini büyütmek isteyen bayanların bu işlemi yaptırtmadan önce diğer uygulamada olduğu gibi bir takım tetkiklerden geçmesi gerekmektedir.