Birçok insanın yıl boyunca beklediği bayram tatili, hepimizin dinlenmek için az da olsa vakit bulduğu zamanlardan biri oluyor. Şeker Bayramı’na kısa bir zaman kala, tatilcilerin planları şimdiden hazır bile. Peki bu bayram kim nereye gidecek, nasıl eğlenecek?

Vizesiz turlar ile bayram tatilinde vize derdine gerek olmadan ister uzun mesafelere isterseniz de kısa mesafelerde sevdiklerinizle birlikte gezerek çok güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Şeker Bayramı’nı fırsat bilen gezginlerin şimdiden tüm tatil planlarını bitirdiği ve şeker bayramı turları ile tatil bütçelerini kullandıkları biliniyor. Türkiye’de online seyahat firmalarının başında gelen Gruppal tatil seçeneklerine göz atarak size en uygun tatili, bütçenizi sarsmadan alabilirsiniz.

Her bütçeye ve zevke uygun geziler

Şeker Bayramı’nı yurtdışında geçiremeyecek olanlar ya da geniş bir vakit bulamayanlar ise, Gruppal’ın yurtiçi tur imkanlarını da değerlendirebilir. Sapanca gezilerinden, Kapadokya turlarına; Ege gezisinden Karadeniz turuna kadar birçok yurtiçi tur seçeneği sizi bekliyor. Henüz tatil planı yapmamış olanlar ve yurtiçinde sessiz bir tatil yapmayı planlayanlar yurtiçi gezilerini de tercih edebilirler.

Gruppal fırsatları sizi bekliyor

Turizm ve seyahat odaklı bir firma olan ve tamamen online olarak hizmet veren Gruppal, seyahat ile ilgili sayısız seçeneğiyle kısa ya da uzun dönemli tatillerinizin planlayıcısı oluyor. Uzman kadrosu ve kullanıcı dostu site tasarımıyla çok rahat bir tatil alışverişi yapmanızı sağlayacak sitesinde yüzlerce fırsat tatilseverleri bekliyor.