Uzun zamandır televizyonda çizgi karakteri olan barbie kızımız gençlerimizin gönlünde taht kurarak televizyondan dergilere düşmüş ve karikatürleri ile de gençlerimizi etkileyen bir araç olmuştur.

Flash oyunların modernleşmesi ve gençlerimizin flash oyunlara olan eğilimi ille de birçok yerde Barbie Oyunları ile karşılaşa bilirsiniz. Barbie karakteri ile de gençlerimize hatta çocuklarımızın bilinç altlarına birçok kültürü eğitimi yerleştire biliriz.

Nasıl olacak sorusunu duyar gibi oldum hemen anlatayım sizlere küçük bir örnekle geçenlerde kızıma oynaması için açtığım barbie oyununda barbie kek yapmaktaydı kızım bundan etkilenerek mutfakta annesine meraklı gözler ile birçok sorular sordu bu durum üzülmemizi mi yoksa sevinmemizi mi gerektiriyor tabi anlamış değilim ama bu etkili silahı kullanarak en azından çocuklarımızı kötü sitelerden uzak tutarak onları eğlendirirken öğreten Barbie Oyunlarına meyillemeliyiz.

Şimdi sizlere bir Barbie Oyunları sitesi tavsiye edecem sizlerde orda çocuklarınıza gönlünüz rahat bir şekilde oyun oynatabilirsiniz.