Tesisat ekiplerinin özellikle de tuvalet ve klozet tıkanıklıklarını açma konusunda birbirinden farklı yöntemleri bulunmaktadır. ancak bu yöntemleri gelişen teknoloji ile eş zamanlı bir uyum içerisinde uygulamakta olan tesisat firması olarak günümüzde Ay tesisat firmasını gösterebiliriz. Hem kaliteli hem de sistemli bir çalışma biçimine sahip olan bu firmanın ekipleri, bu sayede de en kaliteli olanı en güvenilir biçimlerde sizlere sunmayı başarmaktadır. Özellikle de tuvalet açma sorunun haneler için çok büyük sıkıntılar teşkil ettiğini, göz önünde bulundurduğumuzda, cihazla tıkanıklık açma açısından geniş bir yelpazeye sahip olan bu ekibi mutlaka tercih etmelisiniz. Günün her saatinde ulaşabileceğiniz ve İstanbul’ un her bölgesine servisi olan bu firma sayesinde, kaliteli bir tesisat alt yapısını evinize kavuşturabilirsiniz. Online olarak iletişim adreslerini bulabileceğiniz bu firma da su kaçağı bulma yanı sıra birbirinden farklı tesisat hizmetleri bulunmaktadır.

Özellikle de kış mevsimine tam olarak giriş yapmaya başladığımız şu günler ıs dan ve faturadan yarı yarıya bir indirim sağlayabilmek adına petek temizliği işlemleri yaptırabilirsiniz. Bu sayede de hem güvenilir hem de sistemli bir kış geçirmeniz sağlanmış olacaktır. Tüm bunlarla birlikte su kaçaklarının tespiti aşamalarını tamamen güvenilir ve herhangi bir kırma dökme işlemine maruz bırakmadan gerçekleştiren ekiplerde, hem güven hem de kusursuzluk esas alınmaktadır. Bu sebepten dolayı da, sağlam bir ön araştırma sonucu bu firma ile gönül rahatlığı ile işlemlerinizi yürütebilirsiniz. Öyle ki geniş seçeneğinin yanı sıra en az iki seneye kadar garanti kapsamına da sahip olan bu işlemler sayesinde kendinizi biraz daha rahatlamış hissedebileceksiniz.

Tesisat Onarım Problemleri

Ay Tesisat hizmetleri genel olarak şu şekilde sıralanabilir;

  • Kırmadan tuvalet tıkanıklığı açma
  • Kırmadan lavabo tıkanıklığı açma
  • Banyo gideri temizleme
  • Petek temizliği işlemleri
  • Kanalizasyon tıkanıklığı açma
  • Kanal borusu temizleme
  • Su kaçağı tespit etme ve onarım

Saymış olduğumuz bu yöntemlerde, basın, pompa ve kimyasal çözücülerle birlikte tamamen robot cihazlar eşliğinde birbirinden farklı yapım aşamaları uygulanmaktadır. Bu sebepten dolayı da sizler de eviniz ya da iş yerlerinizde ki tesisat sıkıntılarınızı Ay Tesisat sayesinde ortadan kaldırabilirsiniz.