Oyun oynamak demek her zaman doğru oyun oynamak değildir. Özellikle aranan oyun isteklerimizi karşılamıyorsa. Oyun hayatımız biraz çıkmazlara girdiyse yeni oyunlara destek vermek ve onları oynamak gerekecektir. Yeni oyunlar ile yeni heyecanlara yelken açmak her zaman her oyuncunun isteyeceği bir şeydir. Çünkü oyun oynamak herkesin becerebileceği ve zamanını harcayacağı bir şey değildir. Oyuncuların kendilerini özel hissetmesi gereken bir durumdur. Çünkü herkeste ateş ve su 4 oynayacak, bitirecek sabır ve öz güven olmayabilir. Oyuncuların en önemli özelliği bu eğlenceli ortamı büyük bir sabır ile daha da eğlenceli bir şekle sokmalarıdır. Daha heyecanlı oyunlar bularak oyuncular hayatlarını daha heyecanlı bir yere çevirme çalışmalarına hiç son vermezler.

Bu sonu olmayan durumu sürekli durmadan devam ettirirler. Bu biraz da heyecana olan bağımlılıktan ileri gelir. Hayatlarını hep heyecan içinde yaşayan oyuncular bu heyecanın sanal versiyonu ile de oyunlarda kendilerini gerçekleştirirler. ateş ve su 6 Oyunları çeşitlemek bu tip oyuncuların en büyük sorunudur. Oyun çeşitliliği hem onların isteklerini karşılayacak vaziyette olmalı hem de onların alışkanlıklarını bozmamalıdır. Çünkü oyuncuların belli başlı alışkanlıkları vardır. Bunun dışında olan oyunlar onlar için eğlenceden daha çok biraz vakit kaybı olabilir.

Vakit kaybı olmaması için oyuncuların oyun seçme konusunda biraz nokta atışı yapmaları gerekir. Aslında bu oyuncuların takip ettikleri yayınlar sebebiyle kendilerine en uygun oyunları çıkmadan elde etme konusunda zaten yeteri kadar bilgiye sahiplerdir. Bu bilgiye ulaşmak aslında bir oyuncu için çok kolaydır. Kolay olarak görmeyen oyuncular biraz daha az tecrübeli oyuncular olabilir.

Bu noktada sürekli artan bir talep ile istenen oyunlar listesinde liste başı olan ateş ve su oyunları geliyor. Bu oyunlar her zaman isteklerimizi karşılar vaziyete olmak zorunda değiller ancak bu bahsettiğimiz ateş ve su oyunları her isteğimizi karşılayacak özelliklere sahip. Bu konuda kendimizi iyi hissetmek için oynadığımız oyunların en güzelini bulmak tabii ki bizim için önemli bir konu. Ancak zaten ne istediğimizi biliyorsak zaten iş çok kolay bir mecraya taşınacak. Oyun oynamak güzeldir.