Astropay kart, sanal mağazalarda ve e-ticaret sitelerinde kolaylıkla alışveriş yapmayı sağlayan sanal bir karttır. Bu kart ile birlikte birçok fırsattan faydalanmak da mümkün olmaktadır. Astropay kart, sanal mağazadan yapılan alışveriş sırasında kişisel bilgilerin girilmesini zorunlu kılmayan ve bu sebeple de dünyada oldukça tercih edilen bir sistemdir. Kişisel bilgilerin girilme zorunluluğunun olmamasının yanı sıra, CVV/CVC gibi banka kartı kodunun girilme zorunluluğunu ortadan kaldırmaktadır. Tüm bunlara rağmen oldukça güvenli bir sisteme sahip olan Astropay kart, gün geçtikçe yaygınlaşmaktadır.

Astropay kart ile bir sanal mağazadan alışveriş yapmak hem kolay hem de avantajlıdır. Astropay kartın sağlamış olduğu en büyük avantaj elbette ki kolay kullanılır olmasıdır. Daha sonra diğer banka kartları ile yapılan sanal alışverişlerde olduğu gibi herhangi bir kişisel bilgi girilmesini zorunlu kılmaz. Oldukça güvenli bir teknoloji ile hazırlanmış olan Astropay kart, bu konuda da avantaj sağlayan sanal bir karttır. Kullanıcı, Astropay kart ile yaptığı sanal alışverişlerinde herhangi bir faiz de ödememektedir. Astropay kart ile anlaşmalı olan sanal mağazadan yapılan ödemede yalnızca ürün bedeli ve KDV değeri ödenmektedir. Faiz ödemesi gibi bir uygulama söz konusu değildir. Dünyanın birçok ülkesinde oldukça rağbet gören Astropay kart artık Türkiye’de de güvenle kullanılmaktadır.

Astropay kart satan bir web siteden bu kartı satın almak için yapılması gereken ilk şey, o web sitenin banka hesap numaralarını temin etmek olacaktır. Daha sonra kartın bedeli bu hesap numaralarına havale yapılmalıdır. Kullanıcının satın alacağı Astropay kart, pin kodları ile birlikte gelmektedir. Kullanıcıya ulaşan Astropay kart içerisinde belli bir bakiye bulunmaktadır. Bu bakiye kullanıcının arzusuna göre ister bir defada ister farklı alışverişlerde birçok defada kullanılarak tüketilebilir. İçerisindeki bakiye bitmiş olan Astropay kart geçerliliğini kaybettiği için iptal olur. Bu durumda kullanıcının yeni bir Astropay kart alması gerekmektedir.

Dünya üzerindeki birçok sanal mağazadan alışveriş yapılmasına imkan sunan Astropay kart, Türkiye’deki anlaşmalı sanal mağazalarda da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bunun için mağazanın ödeme yöntemleri seçeneklerinin arasında Astropay kart seçeneği de bulunmalıdır. Astorpay kart ile ilgili detaylı bilgi için www.astropaycard-tr.com adresini ziyaret edebilirsiniz.